Dört Köşe (2017) filminde geçen şarkının ismi nedir?

cns45

Zeptopat
Daha fazla  
Dört Köşe (2017) isimli filmin 58:38 dakikasında kısacık geçiyor. Denemediğim şey kalmadı, asla bulamıyorum. Sözler şunlar: Ne yaptıysam hep kendime, türlü işler geldi başa, nasıl edeyim sen söyle. Biri yardım etsin ya beynim küçüldü stresten! BU-LA-MI-YO-RUM

Dört köşe (2017) isimli filmin 58:38 dakikasında kısacık geçiyor. Denemediğim şey kalmadı, asla bulamıyorum. Sözler şunlar: Ne yaptıysam hep kendime, türlü işler geldi başa, nasıl edeyim sen söyle. Biri yardım etsin ya beynim küçüldü stresten! Bu-la-mı-yo-rum

Hocam sakin olun ya elbet bulunur her şeyin bir çözümü var takmayın bu kadar bende bulamadım ama bulunacaktır emin olun sizin için tüm arama çalışmalarını başlattık takipte kalın bende bulmak için uğraşacağım komutanım o7.

Hocam sakin olun ya elbet bulunur her şeyin bir çözümü var takmayın bu kadar bende bulamadım ama bulunacaktır emin olun sizin için tüm arama çalışmalarını başlattık takipte kalın bende bulmak için uğraşacağım komutanım o7.
Xksbsksbdsosjwb 10 saatten fazla bir süredir arıyorum ama şarkıya dair tek bir iz yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı