Dört üniversitelilnin yaptığı site için tavsiyeler

veynzz

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta bahsettiğim gibi 4 üniversite arkadaşı olarak bir web sitesi açtık ve onun üzerine çalıştık mart ayından bu yana. Bazen motivasyon düşüklüğü yaşayıp yazı yazmayı bıraksakta son 2 gündür tercih dönemlerinin yaklaşması ve tekrardan yeni bir başlangıç yapma isteği ile yazılarımıza başladık.

Tercihle alakalı konuların sitemizle aslında alakası yok ama bu dönemde tıklanma kazandıracağını düşündüğümüz için bu işe de giriştik. Bunun yanı sıra listeler, nedir, kimdir gibi kategorilerimize elimizden geldiğince %100 özgün içerik hazırladık ve yazdık.

Peki bunları neden söylüyorsun derseniz oraya geliyorum şimdide. Burada web sitemizin adını paylaşmak reklama girer ve reklam yasak mı değil mi bilmiyorum. Ama yasak değilse buraya eklerim linkini bilgilendirirseniz. Onun dışında eğer incelemek isterseniz size özel mesaj yoluyla sitemizin adresini atmak isterim. Görüşlerinize göre iyileştirmeler, geliştirmeler yapmak istiyoruz.

Bir de son olarak bu konularda deneyimli kişilerin tavsiyelerini ve sitemizin tanıtımı için nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda bilgilendirmesini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı