Döviz satın almak için en uygun yer neresidir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, size bir sorum olacak. Bildiğiniz üzere döviz alımlarında bankaların vesaire bir komisyon oranı var. Bu oran en düşük nerede bulabilirim? Veyahut hiç komisyon ödemeden Dolar-Euro'ya paramı çevirebilir miyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Döviz ofisleri.

Döviz ofisleri normal banklardan bile daha fazla komisyon almıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Kuyumcu olayında ise herhangi bir kuyumcunun yapar mı? Tanıdık olması gerekiyor mu illaki?
Sen 8 TL verip bir dolar almak istiyorsun sanırsam. Yani doların satış ve alış fiyatı farklıdır. Senden 8'e alıyorsa sana 8.50'ye verir mesela. Komisyon olmuyor. (Bankaları bilmiyorum) Kuyumcularda aynı. Sanki döviz alınması zor bir şey gibi tanıdık falan gerekmiyor.

Dolar/euro satılan bir ürün gibi. Adam senden X TL'ye alıp üzerine kâr ekleyip satıyor. Parayla para satıyor. Komisyon olmayan yer olduğunu sanmam bu yüzden. Ben bankanın mobil uygulamasını kullanıyorum. Altın, gümüş, dolar vs. için Kuveyt Türk iyi diye biliyorum.

Mobil bankacılıkla alırsın, sonra gidip çekersin bankadan. En uygunu bu. Her banka da uygun vermiyor tabii ki.
Mobil bankacılık içerisinde ne düşük komisyonu alan hangi banka hiç kullandınız mı? Papara göz gezdirdiğimde güncel kurun üstüne %5 ekliyorlardı. Diğer bankaları bilmiyorum.
Evet dediğiniz gibi bir şey ama asıl demek istediğim mesela bana A bankası 8.50'ye satar B bankası 8.30'a satar. Aradaki farkı soruyorum işte en uygun neresidir gibisinden.
Kuveyt Türk'ü araştırayım. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Evet dediğiniz gibi bir şey ama asıl demek istediğim mesela bana A bankası 8.50'ye satar B bankası 8.30'a satar. Aradaki farkı soruyorum işte en uygun neresidir gibisinden.
Bugüne kadar çok alım satım yaptım ama hiç bir yerde farklı fiyat görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…