Dövme önerisi

Selam, sanırım ilk dovmeniz olacak. Dövme çocuk oyuncağı değil bildiğiniz üzere ve şahsen ben kendinizden başkasının seçeceği veya önereceği bir dövmeyi yaptırmanızı (en azından ilk birkaç dovme) önermem. İlk dövmelerim(2. ve 3.)arkadaşlarımın önerdiği modellerdi ve kahrımdan ölmüyor olsam da keşke bunları yaptırmasaydım dediğim çok zamanlar oldu. Bence sizin için anlamı çok büyük olan bir model veya yazıyı seçin. Mesela hayatınızı etkileyen çok önemli bir olayı veya hayatınızın büyük bir parçasını oluşturan bir şeyi sembolize edecek dövmeler güzel olabilir. Misal denizciyseniz veya denizi çok seviyorsanız güzel bir gemi veya deniz feneri tasarımı hoş duracaktır. (ne olur çapa işine girmeyin çok klişe oldu çünkü, pişman olursunuz) günün sonunda hayat sizin ve siz taşıyacaksınız dövme(leri)nizi, ben fazlaca dövmesi olan ve dovmecilerle dolu bir aileden gelen biri olarak naçizane tavsiye vermek istedim. Şimdiden güle güle mutlu günlerde taşıyın dovmenizi :)
Bir tane yazı yaptırdım bu konudan sonra benim için anlam taşıyan bir yazı. Şimdi bir tane daha yaptırmak istiyorum gene arayışlarda ve düşüncelerdeyim :D .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı