Dövme soyuluyor

Vazelin hava almasını engelliyormuş diye sürmeyin diye bir yazı gördüm.

Kalıcı dövmelerde iğnenin yapmış olduğu tahribattan sonra derinin üst kısmı ince bir kabuk olur fakat çok belli edecek bir düzeyde olmaz. Bunu vazelin ve bepanthol gibi ürünlerle nemlendirmek gerekiyor. Arkadaşın yaşadığı sorun gayet normal bir durum. Yeter ki huylanıp kendi eliyle soymaya kalkışmasın.

Ince yazılar ve çok küçük minimal dövmelerde de olur ama çok belli olmaz. Boyutuna göre daha da belli edici boyutlarda olur

Altındaki soluk renk dövmenin asıl rengidir.
derimin rengi de var sorun orda.

Vazelin hava almasını engelliyormuş diye sürmeyin diye bir yazı gördüm.

Duş alırken kullanırsın. Kabuk tamamen attıktan sonra kullanmayı bırakabilirsin. Ben dövmelerime hiç vazelin kullanmadım açıkçası.

Derimin rengi de var sorun orada

Dövmeyi görmeden cevap veremeyiz. Eğer siyah olması gereken yer kabuk atımından sonra olması gerektiği gibi değilse dövmecinize gidip düzelttirmeniz gerekir.

Duş alırken kullanırsın. Kabuk tamamen attıktan sonra kullanmayı bırakabilirsin. Ben dövmelerime hiç vazelin kullanmadım açıkçası.

Dövmeyi görmeden cevap veremeyiz. Eğer siyah olması gereken yer kabuk atımından sonra olması gerektiği gibi değilse dövmecinize gidip düzelttirmeniz gerekir.

Kamera kötü olduğu için fotoğraf anlaşılmaz. Birkaç gün bekleyeceğim. Derim harbiden gözüküyorsa dövmeciyi bir ziyaret edelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı