Dövme yaptırdıktan sonra pişman olmak

Altı üstü dövme neyinden pişman olacaksın? Bu kadar korkak olmayın.

Zaten çekinme nedenim o

Heves çabuk geçer sen bazı şeyleri düşün ileri zamanlarda bu ne dövmesi gibi sorulara cevap vermek zorunda kalıcaksın ve iş hayatını etkiler mi bilemiyorum yine de karar senin ileriye dönük düşün.

Heves çabuk geçer sen bazı şeyleri düşün ileri zamanlarda bu ne dövmesi gibi sorulara cevap vermek zorunda kalıcaksın ve iş hayatını etkiler mi bilemiyorum yine de karar senin ileriye dönük düşün.
İş hayatımı çok etkilemeyeceğini düşünüyorum çok alakalı bir konu olmadığından, heves içinse şimdilik geçici yaptırmaya karar verdim, insanlara açıklama konusu ise çok sıkıntı değil başa çıkarın heralde

Altı üstü dövme neyinden pişman olacaksın? Bu kadar korkak olmayın.
Korkak olmasın da ne yapsın? Sağlıktan kıymetli bir şey yoktur. Eninde sonunda pişman olacak. Bir hevesle hemen düşünmeden karar almak çok saçma o tür kararların sonunda hep insan yanlış yola saptığını anlar ve her zaman aklında kalacak bir pişmanlığa maruz kalır.

Spray ile yapılabilen geçiçi dövmeler var onlardan alabilirsin ya da hint kınası falan işte. Kalıcı dövme çoğusunda pişmanlık yapıyor Ben şahsen günah diye yaptırmadım eğer olmasa galiba sol kolum komple dövme olacaktı

İnsanlar tarafından baskı altında olacaksın
İnsanların ne düşündüğünü bu kadar önemsiyorsanız... Baskı yapan insanlarda ayrı geri kafalı zaten ya...

Sağlığa da büyük zararı var.
Ne zararı varmış?

Birkaç gün mutlu mutlu koluna bakacaksın.
Her iki kolumda da dövmem var, 3 yıl olacak ve hala sıkılmadım. Hatta yenisini yaptırmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…