Dövme yaptırdıktan sonra pişman olmak

Zaten başkalarının dövmeme ediceği laflar umrumda değil. Çevremde bir sürü dövmeli arkadaşım var hikayelerini dinleye dinleye kendi başımdan geçmiş gibi oldu artık. Konum olarak da resimdeki bölgeyi düşündüm, hem ufak hem de hoş duruyor.

Yanlış anlaşılmış. Yaptıracağınız yeri derken vücudunuzdaki yeri söylemiyordum. Yaptıracağınız dövme dükkanını söylüyordum.

Çok iyi araştırıp öyle dövme dükkanını seçin.

Son düzenleme:
Ha pardon Arkadaşımın yaptırıp memnin kaldığı bir yer var oraya yaptırmayı düşünüyorum. İşini iyi yapıyor gibi duruyordu arkadaşımın dövmesine baktığımda. Yardım için teşekkür ederim bu arada.

Cahil cahil konuşma ya bilmeden etmeden. Sağlıktan kıymetli bir şey yoktur yazmış bir de bilmiş bilmiş. Kaç tane dövmen var da neyi bilip konuşuyorsun? Klasik Türk insanı işte bilgisi yok, fikri var.

Yani 20 yıl sonra da o dövmeden rahatsız olmayacaksan düşünebilirsin. Ama benim şahsi fikrim biraz daha düşünmen yönünde.

Cahil cahil konuşma ya bilmeden etmeden. Sağlıktan kıymetli bir şey yoktur yazmış bir de bilmiş bilmiş. Kaç tane dövmen var da neyi bilip konuşuyorsun? Klasik Türk insanı işte bilgisi yok, fikri var.
Bilmişlikle ne alakası var? Sağlığa zararı olduğu kesin. Bilgim de var fikrim de var. Ben bunları kafamdan uydurmuyorum. Hiç dövmem yok, iyi ki yok. Yapan yaptırsın ama eğer bir konu açarsa ben de kendi bilgimi ve fikrimi söylerim.

Sağlığa zararı olduğu kesin.
Sağlığa ne gibi zararı var onu anlayamadım? Sağlıksız, merdiven altı dövme stüdyolarını saymıyorum onlar facia zaten haklısın. Ama kesin dediğin yani heryerde sağlığa ne gibi zararı var?

Bir videoda görmüştüm belki işe yarar.
"Yaptırmak istediğin dövmeyi evinde her gün görebileceğin bir yere yapıştır ya da as. Birkaç ay sonra sıkılmazsan yaptırabilirsin." Ne kadar etkili olur bilemiyorum ama belki işine yarayabilir.

Ne bölümü okuduğunu bilmiyorum fakat neden önüne daha iyi bir iş teklifi çıktığında oraya gitmeyesin ki. Belkide kafana yatmayacak ileriki zamanda bu okuduğun bölümün işi. Genel olarak düşünmelisin. 2020 lira ile geçinmek var daha iyi bir parayla geçinmek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…