Dövme yaptırdım ama pişmanım

Hocam bir yere kayıt edilmiyor fakat sildirince kaydoluyor diye biliyorum.

Bende vücudu tamamen kaplatmayı düşünüyorum ama havacılıkta işe girmede sıkıntı olabileceği için kendimi dizginliyorum.

Hocam bence ilk işi kesinleştir pişmanlık yaşama.

Hocam genel olarak olabiliyorsunuz ama kesin bir bilgi yok değişebiliyor.

Araştıracağım hocam.

Sildir iz kalırsa yara izi dersin. Zaten 2 cm'miş anlaşılmaz.

İz kalacağını sanmıyorum 2 santimin.

Hocam bir yere kayıt edilmiyor fakat sildirince kaydoluyor diye biliyorum.

Hocam emin misiniz, kayıt etmeyen bir yer vs. olmuyor mu? Veya biraz cahilce olabilir biliyorum ama kendi imkanlarımızla kendimiz yapsak mümkün mü acaba?

Hocam emin misiniz, kayıt etmeyen bir yer vs. olmuyor mu? Veya biraz cahilce olabilir biliyorum ama kendi imkanlarımızla kendimiz yapsak mümkün mü acaba?

Hocam lazerle yapılıyor bu işlem evde olacağını sanmıyorum. Biraz para verirsen merdiven altı bir yer yapar diye düşünüyorum.

Ben dahil bir çok arkadaşım dövme yaptırmak isteyen herkese bu uyarılarda bulunuyoruz. "Bak pişman olursun, çocukluk hevesi, ileride karşına çıkar vs." ancak genelde dinlenilmiyor o anki hormonlarla. Sonrası hüsran oluyor.

Sildirmeyi deneyin, hiç iz kalmazsa askerlik için engel olmaz.

Aynen öyle hocam teşekkür ederim.

Kalıcı diye bu yüzden hiçbir zaman yaptırmayı düşünmedim. Ancak iz kalmadan silebilen yerler varmış. İyi araştırma yap. Askerlik konusuna gelecek olursak; dövme yüzünde veya bariz görünen bir yerinde değilse problem değil. Bileğinin yukarısında 5-6 cm kadar dövme gördüğüm astsubaylar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…