Dövmeci tavsiyesi

Erkut2211

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Elime yaptırmak istediğim bir dövme var. Sizce nasıl duruyor, fiyat olarak ortalama ne kadar tutar? Bir de İzmir veya İstanbul'da bu tarz işi iyi yapabilecek dövmeci var mıdır, tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Screenshot_2025-07-27-23-21-27-357_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg

Merhaba, görünüşe göre çok sağlam bir işçilik isteyen bir dövme. Bu konuda fiyata bakmayın derim, en kaliteli yere gidin. Sonuçta ömür boyu sizin bedeninizde yer edinecek.

Hocam fiyat sorun değil, önemli olan güzel olması. İzmir'de veya İstanbul'da önerebileceğiniz sağlam bir mekan var mı?

Merhaba arkadaşlar.
Elime yaptırmak istediğim bir dövme var. Sizce nasıl duruyor, fiyat olarak ortalama ne kadar tutar? Bir de İzmir veya İstanbul'da bu tarz işi iyi yapabilecek dövmeci var mıdır, tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Eki Görüntüle 2565908
Bana sorarsanız dövme işi çok gereksiz. Ki bu dövme de yaptırmak isteyeceğim son dövme olabilir. Dediğim gibi öznel fikirler. Bu arada dövme yaptırmanızda ki amaç ne? Bir ideoljiniz var mı bu konuda. Umarım körü körüne yaptırmıyorsunuzdur, ileride pişman olmanızı istemem.

Bana sorarsanız dövme işi çok gereksiz. Ki bu dövme de yaptırmak isteyeceğim son dövme olabilir. Dediğim gibi öznel fikirler. Bu arada dövme yaptırmanızda ki amaç ne? Bir ideoljiniz var mı bu konuda. Umarım körü körüne yaptırmıyorsunuzdur, ileride pişman olmanızı istemem.

Hocam kişiden kişiye değişebilir bu tarz şeyler hoşuma gittiği için küçüklükten beri yaptırmak istiyorum sorun olacağını hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı