Dövülünce nasıl hissedilir?

199908

Kilopat
Arkadaşlar meraktan sormak istiyorum dövülerek bir anda nasıl ölebiliyoruz?

Örnek:
Narcos dizisinde Gustavo'nun ölüm sahnesi.

Arkadaşlar meraktan sormak istiyorum dövülerek bir anda nasıl ölebiliyoruz?

Örnek:
narcos dizisinde Gustavo'nun ölüm sahnesi.

Bir damar vardı adını unuttum oraya ağır darbe alırsak ölebiliyormuşuz diye duymuştum.

Normalde dövülerek ölmezsin, en fazla acıdan bayılırsın. Sahneyi bilmiyorum ama başa darbe gelmesi ile beyin hasarı oluşabilir veya göğüse gelen sert tekmeler göğüs kafesini kırıp organlara zarar verebilir. Benim aklıma bunlar geldi.

dövülerek bir anda nasıl ölebiliyoruz?
Şah damarına gelirse beyine kan gitmediği ve kan toplandığı için oksijen alamaz ve beyin oksijensizlikten ölür.
Diğer türlü yine benzer sebepler. En çok benim dediğim sebep başa gelir. Ondan sonra akciğer travması falan var. Ya da kalp durması. Kalbe atılan hızlı bir yumruk kalbi durdurabilir. Kalp kapağı parçalanabilir ya da göğüs kafesinizin çatlaması, kırılması ile organlar zarar görebilir. İç kanama ile ölüme yol açar.
Tonlarca sebep var.

Çok sert bir yumruk veya şiddetli düşme sonucu boyun kemiği kırılarak ölebiliyor bazı kişiler.

İşte bu yüzden kavga kötüdür. Üç beş nedensiz mesele için birbirinize dalmayın. Yoksa 15-16 yaşında sizin başınıza büyük bir dert olur. Bir tane arkadaşım kör oluyordu Allah korudu.

Omuriliğe alınan sağlam darbe sonucu ya da hızlı bir yumruk sonrasında çene ve boyun kırılabilir. Şakalaşırken bile dikkat etmek lazım çok kötü bir durum.

Dövüştüğün kişiyle münakaşanda sinirden acı hissetmiyorsun. Olaydan sonra ağrılar başlıyor. Kaşına, ensene, dişlerine, göğsüne, kemiklerine aldığın darbeler sonrasında dövüştüğün için pişman olduğun kalıcı hasarlara yol açıyor. O yüzden bıçak öneririm ytd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…