Dövülünce nasıl hissedilir?

• Konuyu başlatan 199908
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.335
İşte bu yüzden kavga kötüdür. Üç beş nedensiz mesele için birbirinize dalmayın. Yoksa 15-16 yaşında sizin başınıza büyük bir dert olur. Bir tane arkadaşım kör oluyordu Allah korudu.
Kanka benimde burnum az kalsın yamuluyordu çatlak var şuan sadece. Kürdün biri kafa atmıştı tip tip baktım diye cıvığını çıkararak ve bilerek uyuz olduğumdan dolayı 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 9. Sınıf 2. Dönem zamanlarımda. Kürdün kendisi ortaokuldan da yalandan arkadaşımdı darp raporu aldırdık 3 gün uzaklaştırma yedi aynı zamanda çocuk şubeye ifade verdim.

Kanka benimde burnum az kalsın yamuluyordu çatlak var şuan sadece kürdün biri kafa atmıştı tip tip baktım diye cıvığını çıkararak ve bilerek uyuz olduğumdan dolayı 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 9. Sınıf 2. Dönem zamanlarımda. Kürdün kendisi ortaokuldan da yalandan arkadaşımdı darp raporu aldırdık 3 gün uzaklaştırma yedi aynı zamanda çocuk şubeye ifade verdim.
Buruna alınan darbeyi ve hissiyatı anlatamazsın sadece yaşarsın.
İlk 5 saniye her yer sıcacık oluyor hiç bir şey hissetmiyorsun burnundan akacak kanların damardan geçişini hissediyorsun bu histen sonra bir de bakmışsın o da ne?
Pıt diye bir damla kan gelir bu arkadan şelale gibi gelecek kanın habercisidir o an 3 saniye şok ile sinir patlaması yaşarsın.
Bir kere zımbo bir tiple kavga etmiştim okulda namım vardı lise zamanları hızlıydık. 🤣😎

Boşluğumda bana kafa atmıştı bol paça sıska tiplemeler olur bilirsiniz öyle bir şeydi sinirle
çocuğun burnunu kırmıştım ama hocam ben kafayı bir koydum çocuğa kafasının etrafında yıldızlar dönmeye başlamadıysa bir şey bilmiyorum.
Hayatımda kafamın en güzel oturduğu yerler halı saha maçında attığım kafalıklar ama bu bambaşka bir şey akabinde müdür odasında tutanak imzalamıştım.

Buruna alınan darbeyi ve hissiyatı anlatamazsın sadece yaşarsın.
İlk 5 saniye her yer sıcacık oluyor hiç bir şey hissetmiyorsun burnundan akacak kanların damardan geçişini hissediyorsun bu histen sonra bir de bakmışsın o da ne?
Pıt diye bir damla kan gelir bu arkadan şelale gibi gelecek kanın habercisidir o an 3 saniye şok ile sinir patlaması yaşarsın.
Bir kere zımbo bir tiple kavga etmiştim okulda namım vardı lise zamanları hızlıydık. 🤣😎

Boşluğumda bana kafa atmıştı bol paça sıska tiplemeler olur bilirsiniz öyle bir şeydi sinirle
çocuğun burnunu kırmıştım ama hocam ben kafayı bir koydum çocuğa kafasının etrafında yıldızlar dönmeye başlamadıysa bir şey bilmiyorum.
Hayatımda kafamın en güzel oturduğu yerler halı saha maçında attığım kafalıklar ama bu bambaşka bir şey akabinde müdür odasında tutanak imzalamıştım.
Ben burnuma kafa yediğimde burnum hiç kanamadı nasıl olduysa öyle normal dayak yer gibi bir şey oldu. :D
Onlardan çok var İstanbul'da. Kürtler de doğuştan kekoluk var sanırım.
Karslıydı hemde :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı