Skyblues85
Centipat
Yakın zamanda etkisi olacağını sanmıyorum.
Hocam tamam aç gözlüler size katılıyorum ama kimse 150 TL'ye aldığı malı dolar düştü diye 100 TL'ye satmaz.Ülkede ki satıcıların çoğu çıkarcı dolar bir ihtimal 5.90'a kadar gerilese bile 200 TL anca düşürür aç gözlüler.
Ya doğalgaz rezervi bulunuyor, adamın aklına takılan ilk şeye bak. Laptop fiyatları düşer mi? Ne garip insanlar var be.
Kafa yapınıza hayran kaldım. İnsanlar bir şey alırken elli kez düşünmek, hesap etmek zorunda kalıyor. Çünkü aldıktan sonra bir daha alabilmesi için uzun bir süre çalışması gerekiyor. Mesaj yazmak için yazmayın, çok sinir bozucu çünkü.Ya doğalgaz rezervi bulunuyor, adamın aklına takılan ilk şeye bak. Laptop fiyatları düşer mi? Ne garip insanlar var be.
Ürünü ilk aldığında 50'TL ye alıyor. 100'e satışa koyuyor. Dolar artıyor, fiyatını 120 ye daha sonra 150 ye çekiyor. Aldığı ürünün hala alış fiyatı 50'TL fakat adamın kârı 2,3,4,5 kat artıyor.Hocam tamam aç gözlüler size katılıyorum ama kimse 150 TL'ye aldığı malı dolar düştü diye 100 TL'ye satmaz.
Hocam tamam aç gözlüler size katılıyorum ama kimse 150 TL'ye aldığı Mali dolar düştü diye 100 TL'ye satmaz.
Kafa yapınıza hayran kaldım. İnsanlar bir şey alırken elli kez düşünmek, hesap etmek zorunda kalıyor. Çünkü aldıktan sonra bir daha alabilmesi için uzun bir süre çalışması gerekiyor. Mesaj yazmak için yazmayın, çok sinir bozucu çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.