M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 22 Ocak 2020 #31 SenTiNeL54 dedi: Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Boşa para harcamayın. Batıl inanç bunlar.
SenTiNeL54 dedi: Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Boşa para harcamayın. Batıl inanç bunlar.
S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 22 Ocak 2020 #32 Çok aşırı doğaüstü bir taş var bende. Karanlıkta parlıyor. Kolye yaptım kullanıyorum.
SenTiNeL54 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 98 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 22 Ocak 2020 #33 Peki ya masaj salonlarındaki taşlar insanların sırtlarına koydukları onlar ne iş yapıyor
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Ocak 2020 #34 SenTiNeL54 dedi: Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Taşın içinden herhangi bir uyuşturucu madde kokusu salgılanmadığı sürece bir etkisi yoktur tabii. Bilimsel makaleler ile yazılmıştır, kaynakları da vardır okuyun: Kennisgeving voor omleiding www.google.com
SenTiNeL54 dedi: Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi Genişletmek için tıkla... Taşın içinden herhangi bir uyuşturucu madde kokusu salgılanmadığı sürece bir etkisi yoktur tabii. Bilimsel makaleler ile yazılmıştır, kaynakları da vardır okuyun: Kennisgeving voor omleiding www.google.com
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 22 Ocak 2020 #35 SenTiNeL54 dedi: Peki ya masaj salonlarındaki taşlar insanların sırtlarına koydukları onlar ne iş yapıyor Genişletmek için tıkla... Onlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın.
SenTiNeL54 dedi: Peki ya masaj salonlarındaki taşlar insanların sırtlarına koydukları onlar ne iş yapıyor Genişletmek için tıkla... Onlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın.
SenTiNeL54 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 98 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 22 Ocak 2020 #36 Peki tamam taş meselesini kapatalım epifiz bezi olayını nasıl açıklıyıcaksınız M.CLK dedi: Onlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın. Genişletmek için tıkla... Kandırılmak önemli değil bence siz bunu anlamadınız önemli olan sizin öyle hisstemeniz taşın özelliği olmayabilir ama mutlu olmak için bi nedeniniz lazım değil mi işte o taş mutlu olmak için bi neden sağlıyor
Peki tamam taş meselesini kapatalım epifiz bezi olayını nasıl açıklıyıcaksınız M.CLK dedi: Onlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın. Genişletmek için tıkla... Kandırılmak önemli değil bence siz bunu anlamadınız önemli olan sizin öyle hisstemeniz taşın özelliği olmayabilir ama mutlu olmak için bi nedeniniz lazım değil mi işte o taş mutlu olmak için bi neden sağlıyor
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Ocak 2020 #37 SenTiNeL54 dedi: Peki tamam taş meselesini kapatalım epifiz bezi olayını nasıl açıklıyıcaksınız Genişletmek için tıkla... Yalan. Bilim dışı hepsi. Gerçekten zamanınızı bunlarla harcamayın.
SenTiNeL54 dedi: Peki tamam taş meselesini kapatalım epifiz bezi olayını nasıl açıklıyıcaksınız Genişletmek için tıkla... Yalan. Bilim dışı hepsi. Gerçekten zamanınızı bunlarla harcamayın.
S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 22 Ocak 2020 #38 Sen termal boyayı ve karanlıkta parlayan taşı açıklarsan sana 666. gözü bile açıklarım.
SenTiNeL54 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 98 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 22 Ocak 2020 #39 Silinen üye dedi: Sen termal boyayı ve karanlıkta parlayan taşı açıklarsan sana 666. gözü bile açıklarım. Genişletmek için tıkla... Fosfordan mı bahsediyorsunuz fosforun açıklaması var diye biliyorum zira bahsettiğiniz taş kedi gözü tesbihlerde de varmı ?
Silinen üye dedi: Sen termal boyayı ve karanlıkta parlayan taşı açıklarsan sana 666. gözü bile açıklarım. Genişletmek için tıkla... Fosfordan mı bahsediyorsunuz fosforun açıklaması var diye biliyorum zira bahsettiğiniz taş kedi gözü tesbihlerde de varmı ?
S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 22 Ocak 2020 #40 Var fakat o şey fosfor değil. Birkaç gaz ve maddenin karışımı. Çözemedim.