Boşa para harcamayın. Batıl inanç bunlar.Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi
Boşa para harcamayın. Batıl inanç bunlar.Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi
Taşın içinden herhangi bir uyuşturucu madde kokusu salgılanmadığı sürece bir etkisi yoktur tabii.Daha taşı almadım bilemiyorum bunu öğrenmek için taşı alıp denemeniz lazım değil mi
Onlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın.Peki ya masaj salonlarındaki taşlar insanların sırtlarına koydukları onlar ne iş yapıyor
Kandırılmak önemli değil bence siz bunu anlamadınız önemli olan sizin öyle hisstemeniz taşın özelliği olmayabilir ama mutlu olmak için bi nedeniniz lazım değil mi işte o taş mutlu olmak için bi neden sağlıyorOnlar iş olsun diye. Gel bende sana sıradan taş satayım yok şu özelliği falan var diye kendini ona şartlarsan kanarsın.
Yalan. Bilim dışı hepsi. Gerçekten zamanınızı bunlarla harcamayın.Peki tamam taş meselesini kapatalım epifiz bezi olayını nasıl açıklıyıcaksınız
Fosfordan mı bahsediyorsunuz fosforun açıklaması var diye biliyorum zira bahsettiğiniz taş kedi gözü tesbihlerde de varmı ?Sen termal boyayı ve karanlıkta parlayan taşı açıklarsan sana 666. gözü bile açıklarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.