Doğduğunuz yılda yapılmış bir video oyununa ait ekran görüntüsü paylaşın

Doğduğum yılı merak ederseniz.

9862.jpg
 
Evet dostlar. Doğum yılımı belli etmek istemiyorum diyenler usulca kenarda izleyebilir. Ancak çoğunuz kafaya takmaz diye düşündüm.

Doğum yılınızda geliştirilmiş veya piyasa çıkmış PC/konsol oyunlarından 1-3 adet(abartmamak kaydıyla daha fazla da olabilir.) ekran görüntüsü atın. Tahmin etmek isteyenler de bu oyunların isimlerini veya yıllarını yazabilir. İleti yazarken ekranı kaplamayacak şekilde boyutlandırma veya spoiler kutusu kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben başlıyorum. İlki FPS oyunları için bir kilometre taşı olan bir oyun serisinin eski bir üyesine ait. Sonraki sürümlerini deli gibi oynadım. Hala da oynarım.
Eki Görüntüle 1423723

Alttaki oyunun çıkış yılı bir sonraki yılın başı gözüküyor ama geliştiricinin introdaki mesajına dayanarak önceki yılı kabul ettim.
Eki Görüntüle 1423724

Şimdiden kendimi yaşlı hissetmeye başladım.

1655554373813.png


Attığın SS'leri ben atmışım varsay, bir oyunun introsunda şu logo varsa o oyunun kötü olma ihtimali yoktur.
 
R*ckstar Games eski oyunları tek tek kaldırıp yerine saçma sapan remastered oyunları getirecekler dediklerinde bunu da kaldırmadan önce alayım demiştim. Daha önce de Max Payne'in ilk oyununu kaçırdım.

Bunu geçen ay aldım ve şu an yüklü. Oyundan atma olayı sinirlerimi zıplatmazsa bir ara oynayacağım.
 
Eki Görüntüle 1423759

Attığın SS'leri ben atmışım varsay, bir oyunun introsunda şu logo varsa o oyunun kötü olma ihtimali yoktur.
Eğer FPS oyun tanrısı diye bir şey olsaydı adı ID Software olurdu. Özellikle id Tech 3 motoruyla yapılan şu işaretli oyunlar benim çocukluğumu şekillendirdi:
Ekran görüntüsü 2022-06-18 151846.png
 
Dürüst ol Forest bölümünü kaç saatte kaç günde bitirdin? :D
RtCW oyununda alarm çaldırmadan roket üssüne girmeye çalıştığımız bölümü diyorsan, iki abimle beraber bir günümüzü almıştı diye hatırlıyorum.

Şimdi ise 60+ defa bitirme sayısı var. Tüm gizli bölümler falan zihnime kazındı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı