Alpha Centauri
Megapat
- Makaleler
- 4
Dinin söylediği şeyleri bilimsel gerçekler hariç nasıl yalanlayacaksın? Genelde birisi dini bir argüman attığında bunun eski dinlerden kopyalama olduğunu, ve bu argümanın gerçek dünyada gerçekliği olmadığını da bilimsel kanıtlar ile ifade ediyorum, sen hiç felsefe konularında bana veya BERWAR hocama denk gelmemişsin.Bilim kullanarak inançların kesin olarak masal olduğunun kanıtlanabildiğini ilk defa duyuyorum.
Hocam çok haklısınız ama bunları ulu ortada söylemek mümkün değil. Çünkü herkes bilim öğrenmiyor, öğrenmeye çalışmıyor, okumuyor. Gene de saygılı olmak lazım.
İkinizide tebrik ederim. Yorumlarınız güzel ve kimseyi kırmadığı ve düzgünce söz kullanmışsınız. Sizin gibi felsefeye böyle yaklaşanlar olmalı. Ayrıca size teşekkür ederim. Önyargının ve bilip bilmeden konuşmamak gerektiğini ve insanların fikirlerine özen göstermeyi bir kere daha hatırlattınızHocam bu konu hassas, dini duygularınız düşünceleriniz vardır, o zaman ben konuştuğum zaman kırılırsınız. Onun için bence burada böyle soruların cevabını aramayın.
@Wake up Samurai, adı üstünde: İnanç. Yani insan uydurması.
Kimsenin inancına lafım yok ama ne bundan öncesi vardır ne de bundan sonrası olacaktır. Din tamamen yalandır. Evrende ya da dünya'da diyelim bir böcek nasılsa bizlere öyleyiz. Böceklerden ya da dünya'da yaşayan bir canlıdan farkımız yoktur.
Ayrıca bir toplanma alanı yani öldükten sonra bir yer var ise her canlı gibi göreceğiz. Belki yaratan ile karşılasacağız. İşte o zaman şu an sorduğumuz soruların cevaplarını alabileceğiz.
Not: Ateist değilim. Deistim.
Dinin söylediği şeyleri bilimsel gerçekler hariç nasıl yalanlayacaksın? Genelde birisi dini bir argüman attığında bunun eski dinlerden kopyalama olduğunu, ve bu argümanın gerçek dünyada gerçekliği olmadığını da bilimsel kanıtlar ile ifade ediyorum, sen hiç felsefe konularında bana veya berwar hocama denk gelmemiş.
Açıklaması bilim, bilimsel makale okumanızı tavsiye ederim, sperm harici nasıl üreyecek peki memeli canlı? Adem masalları gibi topraktan mı var olacak.