Doğru bilinen yanlışlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
''Olması gerekti ve böyle oldu'' Cidden evrimcilerin dediği tek şey bu mu? Hiçbir kanıt görmüyorum. Saçmalamışsınız.

Hocam olabilir olamaz demiyorum ama az önce attığım mesajı okuyun isterseniz.

Hocam evrime inanıyor iseniz İslam'a ve Kur'an-ı Kerim'e de inanmıyorsunuzdur.
Hocam, kusura bakmayın ama inanç ile bilim aynı kefeye konacak şeyler değiller. Haliyle inanıp, inanmaması kanısına varamazsınız...

Düğme diye tabir ettiğimiz şey aslında komitatör...

''Olması gerekti ve böyle oldu'' Cidden evrimcilerin dediği tek şey bu mu? Hiçbir kanıt görmüyorum. Saçmalamışsınız.
Mesajı cımbızlamayın. Ayrıntıya inmenin uygun olmayacağını belirttim.

Hocam, kusura bakmayın ama inanç ile bilim aynı kefeye konacak şeyler değiller. Haliyle inanıp, inanmaması kanısına varamazsınız...

Düğme diye tabir ettiğimiz şey aslında komitatör...

Küçük bir araştırma ile hepsine ulaşabilirsiniz. Eğer @Saboteur hocam isterse size benden çok daha iyi anlatabilir. Benden çok daha bilgilidir bu ve benzeri konularda.
Biraz önce birisinin saldırısına uğradım, yeni bir saldırıya uğramadan önce dinleneyim. Bir de normal bir şey yazınca bile benim için linççi diyerek ıslıkla toparlanan bir kitle oluştu dünkü korsan oyun konusundan sonra.

1 kişiye 9 kişi hakaretlerle saldıranlar çiçek topluluk, ben linççi oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…