Doğru düzgün mobil Wi-Fi hizmeti veren ISS yok

Sadie Adler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bulunduğum bölgede altyapı yok ve doğru düzgün ve taahhütsüz şekilde mobil Wi-Fi hizmeti veren ISS yok.
Turkcell 600 TL'ye taahhütlü Superbox satıyor.
Türk Telekom magnet diye bir program çıkarmış 179 TL ancak bölgenizde yok diyor. (4.5G hizmeti nasıl bölgemde yok onu da anlamış değilim)
Vodafone 300 GB'a kadar internet veriyor ancak Vodafone ile 300 GB indirmek zaten 2 ay falan sürüyor. (1-2 Mbps hız aldığım oluyordu)
Şu an 2022 yılında bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için - bu altyapı sorunu yine Türk Telekom'un vurdumduymazlığı- mobil data paketimdeki 20-30 GB ile idare etmek zorunda kalıyorum. İnsanlar İngiltere'de, Amerika'da sınırsız ve 5G internet alırken 600 TL'ye 15 Mbps satmak nasıl bir fırsatçılık anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef olmayınca olmuyor çözüm yok.. Yapabileceğin tek şey Turk Telekom'a internet başvurusunda bulunup altyapı kurulmasını beklemek. Aslında altyapı olmayan yerlerde dahi internet hizmeti verilebilir, bunun için evinin önünde bir telefon direği ve telefon kutusu olması lazım. Benim evde de altyapı yok ancak telefon kutusundan tam performansta 100 mbs internet hizmeti alıyorum, bildiğim kadarıyla o telefon kutularını koydurmak altyapı getirmekten daha kolay, altyapı için başvuru yaparken bu konuyu da soruşturabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı