TurkcellKonuk ücretsiz Wi-Fi hizmeti

haybic

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Turkcell'e bir vesile ile gitmek zorunda kaldım. Sebebiyse internetimin olmaması ve çok acil fotoğrafçıdan fotoğraf çıkarmaktı. Gittiğimde direkt Wi-Fi'ı açıp Turkcell adını aradığımda TurkcellKonuk adındaki Wi-Fi'a rastladım. Gerçekten çok güzel bir ilerleme ne bileyim kendi adıma konuşuyorum bizim buradaki Turkcell tam merkezde o yüzden illa yolumuz düşüyor ve gerçekten bu gibi durumlarda insanın sosyal veya bazı konularda ciddi yardımcısı olabilir. Bu yönden Turkcell'i tebrik etmek gerekiyor, bu gibi dev adımları attıkları için.

TurkcellKonuk Wi-Fi ağına bağlanmak ise çok kolay. Nasıl TürkTelekom'un ücretsiz Wi-Fi noktaları var ve oradan giriş yaparken Safari, Chrome tarzı tarayıcılara girip ID şifre giriyorsak. Turkcell'de de aynı şekilde Wi-Fi'ye giriş yapıyoruz ve herhangi bir tarayıcıya giriş sağlıyoruz. Çıkan ekranda isim, soyisim ve o telefona ait numaranız sonrasında telefonunuza 4 haneli bir şifre geliyor ve o şifreyi bir sonraki çıkan sayfaya yazdığımız takdirde fiber hızında internet ile istediğinizi yapabilirsiniz.

Ben bunları anlattım diye de gidip sabahtan akşama kadar Turkcell'de durmayın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı