Doğru filament nasıl seçilir?

zagor123

Hectopat
3D yazıcı siparişi verdim ama filamentlerin çok fazla çeşiti olduğunu gördüm yeni başlayan biri için öğrenme sürecinde kullanacağı ucuz filament tercihi hangileri olmalı? Porima'da toplu alımda indirim varmış bu indirimi kullanmak mantıklı mı? Yazıcıyı bambu lab A1 aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni başlıyorsanız, basımı kolay olduğu için PLA filament öneririm. Marka olarak ben genellikle Microzey kullanıyorum, çünkü fiyatı uygun. İlk aldığım filament de Microzey'di, ancak bayat olduğu için başım ağrıdı. Araştırma yaparken başlangıç için e-sun markasının önerildiğini gördüm. E-sun, kaliteli bir filament markası olarak biliniyor ama kullanma fırsatım olmadı, bu yüzden yorum yapamıyorum. Yine de, Microzey ile başlasanız bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Bu arada yazıcınız hayırlı olsun, gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız.

3D yazıcı siparişi verdim ama filamentlerin çok fazla çeşiti olduğunu gördüm yeni başlayan biri için öğrenme sürecinde kullanacağı ucuz filament tercihi hangileri olmalı? Porima'da toplu alımda indirim varmış bu indirimi kullanmak mantıklı mı? Yazıcıyı bambu lab A1 aldım.
e-Sunla başla. Zamanla diğer firmaları denersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı