Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.647 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #11 Emir M. dedi: Mikrofiber bezin varsa ilk önce kuru haliyle şöyle donanımların tozunu al daha sonra bezi nemletip sadece kasanın her yerini sil. Boya fırçasına benzer ince fırçan varsa da donanımlardaki ince yerlerin tozunu alırsın, mis gibi temizlik olur. Genişletmek için tıkla... Aaa evet diş fırçası da var çok işe yarıyor.
Emir M. dedi: Mikrofiber bezin varsa ilk önce kuru haliyle şöyle donanımların tozunu al daha sonra bezi nemletip sadece kasanın her yerini sil. Boya fırçasına benzer ince fırçan varsa da donanımlardaki ince yerlerin tozunu alırsın, mis gibi temizlik olur. Genişletmek için tıkla... Aaa evet diş fırçası da var çok işe yarıyor.
Woods19739 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 37 20 Kasım 2023 #12 Kamtasya dedi: Kasamın içi tozlanmış. Nasıl temizleyebilirim herhangi bir şeyi bozmadan? Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben süpürge ve kulak çöpü kullanıyorum daha sıkıntı yok şükür .
Kamtasya dedi: Kasamın içi tozlanmış. Nasıl temizleyebilirim herhangi bir şeyi bozmadan? Genişletmek için tıkla... Valla hocam ben süpürge ve kulak çöpü kullanıyorum daha sıkıntı yok şükür .