Ben direkt ıslak mendille siliyorum.Klavye ömrü için önemli bir konu olan temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz? Genelde pamuklu kulak çubuğu kullanılıyor. En doğru klavye temizleme yöntemi nedir sizce?
Tüm tuşları çıkart tazyikli su ile yıka.Klavye ömrü için önemli bir konu olan temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz? Genelde pamuklu kulak çubuğu kullanılıyor. En doğru klavye temizleme yöntemi nedir sizce?
Tuşları nasıl çıkarıyorsun ? forumda dolaşırken şunu gördüm. Denemedim ama iş yapar gibi görünüyorBen tüm tuşları çıkarıp bir kabın içinde kimyasal temizleyici ve su ile iyice temizliyorum. Klavyenin kalan kısmını bez ile hallediyorum.
Klavye ömrü için önemli bir konu olan temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz? Genelde pamuklu kulak çubuğu kullanılıyor. En doğru klavye temizleme yöntemi nedir sizce?
Tak tornavidayı alttan yapıştır gelsinTuşları nasıl çıkarıyorsun ? forumda dolaşırken şunu gördüm. Denemedim ama iş yapar gibi görünüyor
Tak tornavidayı alttan yapıştır gelsin.
Tuşları nasıl çıkarıyorsun? Forumda dolaşırken şunu gördüm. Denemedim ama iş yapar gibi görünüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.