Dogukan adal herobrine.exe videosunun mod paketi

@baymortal deniyorum sağ olun.

@baymortal hocam denedim oldu çok teşekkürler.
++++ Adal da okyanuslar böyle dağılıyordu parçalanıyordu gerçekçiydi o modu yapamıyorum ya nasıl yapacağız.

Hocam o modu biliyorum ama o Mod fabric, yani sizin Forge fabric kurmanız lazım ben yine de modu atayım size isterseniz kurarsınız. Bu arada Forge fabric i kurarsanız bu kamera modu nu da kullanırsınız.

Arkadaşlar bulabilen varsa söyleyebilir mi ben diğer modların hepsini buldum şu an bulamadıklarım:
1: Wither storm of herobrine(ayrı bir modmu bilmiyorum ama Herobrine'ın kendisinin çağırması lazım wither Storm'u.
2: Backrooms modu.
3: Configure ettiler dedi videosunda(nasıl yapılıyor veya yapılınca ne katıyor anlamadım.
4:Ağlayan kız modu(jumpscare)
5:Deprem modu
Bulursanız söylerseniz sevinirim.

Arkadaşlar bulabilen varsa söyleyebilir mi ben diğer modların hepsini buldum şu an bulamadıklarım:
1: Wither storm of herobrine(ayrı bir modmu bilmiyorum ama Herobrine'ın kendisinin çağırması lazım wither Storm'u.
3: Configure ettiler dedi videosunda(nasıl yapılıyor veya yapılınca ne katıyor anlamadım.
4: Ağlayan kız modu(jumpscare)
5: Deprem modu.

Hocam modları aşağıya atıyorum.
1:https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/crackers-wither-storm-mod ama herobrine çağırması için Mod'ları könfügre etmeniz lazım ve ne yazık ki orasını bilmiyorum.
2: Hocam Backroom'su araştırdım ama asla bulamadım.
3: Ağlayan kız demişsiniz sanırım ağlayan melek demek istediniz dediğiniz buysa mod burada https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/weeping-angels-mod
4:😀eprem modu ne anlamadım hocam.
5: Könfügre şöyle oluyor hocam diyelim ben Herobrine'nın gözüne bakdığım'da bir kod çalışıyor arkada, kod şöyle Herobrine'nin gözüne bakınca üstüne atla yazılıysa Kod'da değiştirip kodu gözüne bakınca wither Storm'u çağır gibi gibi. Tabii ben basit anlattım ama zor iş.

1:https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/crackers-wither-storm-mod ama herobrine çağırması için Mod'ları könfügre etmeniz lazım ve ne yazık ki orasını bilmiyorum.
3: Ağlayan kız demişsiniz sanırım ağlayan melek demek istediniz dediğiniz buysa mod burada https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/weeping-angels-mod
5: Könfügre şöyle oluyor hocam diyelim ben Herobrine'nın gözüne bakdığım'da bir kod çalışıyor arkada, kod şöyle Herobrine'nin gözüne bakınca üstüne atla yazılıysa Kod'da değiştirip kodu gözüne bakınca wither Storm'u çağır gibi gibi. Tabii ben basit anlattım ama zor iş.

Yanlış yazmışım hocam pardon ağlayan melek modunu buldumda adalın en son bölümde 6:50 de bir jumpscare çıkıyor(evet biliyorum çok önemli bir mod değil fakat eğlence yani kursam kötü olmaz)

Deprem modu yazacaktım onu ben bulamadım.

Wither storm için kod yazmayı bilsem yazardım çünkü eğer gerçek wither Storm'u çağırmak istersek elimizle çağırmak zorundayız bu da eğlenceli olmuyor çünkü herobrine çağırırsa hani kaos gibi oluyor.

Ben araştırıyorum hocam bulabilirsem bir şeyler yazarım buraya.

4: Ağlayan kız modu(jumpscare)
5: Deprem modu.

Yanlış yazmışım hocam pardon ağlayan melek modunu buldumda adalın en son bölümde 6:50 de bir jumpscare çıkıyor(evet biliyorum çok önemli bir mod değil fakat eğlence yani kursam kötü olmaz)

Deprem modu yazacaktım onu ben bulamadım.

Wither storm için kod yazmayı bilsem yazardım çünkü eğer gerçek wither Storm'u çağırmak istersek elimizle çağırmak zorundayız bu da eğlenceli olmuyor çünkü herobrine çağırırsa hani kaos gibi oluyor.

Ben araştırıyorum hocam bulabilirsem bir şeyler yazarım buraya.
paket adalın sunucuda paylaşılmış

Paket adalın sunucuda paylaşılmış.

Hepsini koymamış?
bir sürü mod eksik hatta yazayım sizde indirin sizde oynayın.
Blur mod.
Wakes mod.
Visuality mod.
Sodium mod.
Not enough animations mod.
Presence footsteps mod.
Bulamadıklarım.
Deprem modu.
Konfigüre etme modu(modda olabilir Config'leri düzenleyen veya adalın kod yazmayı bilen arkadaşları olabilir yani kendileri modu değiştirmiş olabilirler)
3.bölümündeki 16:56'daki mob.

Adal ilk bölümde falan modu oynarken kenarda siyahlıklar ekranda karıncalanmalar oluyordu o bir modmu çözünürlüklemi alakalı yoksa biz videoyumu öyle görüyoruz.

Hocam denemedim ama backrooms modu bu mu?

Hepsini koymamış?
Bir sürü mod eksik hatta yazayım sizde indirin sizde oynayın.
Blur mod.
Wakes mod.
Visuality mod.
Sodium mod.
Presence footsteps mod.
Bulamadıklarım.
Deprem modu.
Konfigüre etme modu(modda olabilir Config'leri düzenleyen veya adalın kod yazmayı bilen arkadaşları olabilir yani kendileri modu değiştirmiş olabilirler)

Konfigüre modu ne işe yarıyor?

Hepsini koymamış?
Bir sürü mod eksik hatta yazayım sizde indirin sizde oynayın.
Blur mod.
Wakes mod.
Visuality mod.
Sodium mod.
Presence footsteps mod.
Bulamadıklarım.
Deprem modu.

Bir de bu bulduklarınız hep atmosfer bakımından. Böyle Adal'ın videosunda olup burada olmayan büyük bir mod var mı? Yaratık modu gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı