Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 5,4 KB · Görüntüleme: 309
Çözüm Galaxes 2 Eylül 2022 Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Burada texture pack var survival için: https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/hardcore-minecraft-hearts/download
Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Burada texture pack var survival için: https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/hardcore-minecraft-hearts/download
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #2 Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Efendim o texture pack değil, Minecraft'ta zorlayıcı modu açarsanız öyle görünüyor. Artı 1 Eksi
Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Efendim o texture pack değil, Minecraft'ta zorlayıcı modu açarsanız öyle görünüyor.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 1 Eylül 2022 #3 Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Böyle binlerce texture pack var hocam tahmin mi edelim videoyu atabilir misiniz bu can barlarından binlerce var. CahilSavar dedi: Efendim o texture pack değil, Minecraft'ta zorlayıcı modu açarsanız öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende diycektim fakat böyle can barlı texture packlerde var. Artı 1 Eksi
Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Böyle binlerce texture pack var hocam tahmin mi edelim videoyu atabilir misiniz bu can barlarından binlerce var. CahilSavar dedi: Efendim o texture pack değil, Minecraft'ta zorlayıcı modu açarsanız öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende diycektim fakat böyle can barlı texture packlerde var.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 1 Eylül 2022 #4 Hardcore modunda öyle görünüyor pack değil. Artı 0 Eksi
KS KS Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 laviens dedi: Böyle binlerce texture pack var hocam tahmin mi edelim videoyu atabilir misiniz bu can barlarından binlerce var. Evet hocam bende diycektim fakat böyle can barlı texture packlerde var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben hiç hardcore oynamadığım için bilmiyordum ve hardcore oynamıyorum videodaki gibi barlı bir texture pack varsa yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
laviens dedi: Böyle binlerce texture pack var hocam tahmin mi edelim videoyu atabilir misiniz bu can barlarından binlerce var. Evet hocam bende diycektim fakat böyle can barlı texture packlerde var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben hiç hardcore oynamadığım için bilmiyordum ve hardcore oynamıyorum videodaki gibi barlı bir texture pack varsa yardımcı olur musun?
B Blightto Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 139 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 Vanilla Tweaks - Resource Packs vanillatweaks.net Bu siteden o tarz küçük texture packlar yapılabiliyor. Artı 0 Eksi
Vanilla Tweaks - Resource Packs vanillatweaks.net Bu siteden o tarz küçük texture packlar yapılabiliyor.
KS KS Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #7 Blightto dedi: Vanilla Tweaks - Resource Packs vanillatweaks.net Bu siteden o tarz küçük texture packlar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... knk ben buna baktım ama yok Artı 0 Eksi
Blightto dedi: Vanilla Tweaks - Resource Packs vanillatweaks.net Bu siteden o tarz küçük texture packlar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... knk ben buna baktım ama yok
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 2 Eylül 2022 #8 Darx dedi: Kanka ben buna baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Hardcore için özel bir simge o ama texture pack olarak da var. Hardcore Hearts Minecraft Texture Pack Hello everyone! Welcome to my Second Pack Texture pack Hardcore Hearts! this turns all types of hearts to hardcore hearts! Remember to Unzip! Hope you... www.planetminecraft.com Artı 0 Eksi
Darx dedi: Kanka ben buna baktım ama yok. Genişletmek için tıkla... Hardcore için özel bir simge o ama texture pack olarak da var. Hardcore Hearts Minecraft Texture Pack Hello everyone! Welcome to my Second Pack Texture pack Hardcore Hearts! this turns all types of hearts to hardcore hearts! Remember to Unzip! Hope you... www.planetminecraft.com
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 2 Eylül 2022 #9 Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hardcore modunun kendi can barı. Artı 0 Eksi
Darx dedi: Adalın can barını hangi texture packine baksam bulamadım yardım edecek biri varsa mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hardcore modunun kendi can barı.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #10 Darx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben hiç hardcore oynamadığım için bilmiyordum ve hardcore oynamıyorum videodaki gibi barlı bir texture pack varsa yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Pack değil bu. Artı 0 Eksi
Darx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben hiç hardcore oynamadığım için bilmiyordum ve hardcore oynamıyorum videodaki gibi barlı bir texture pack varsa yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Pack değil bu.