Doğum Günüm

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar, buraya bir yıl postu oluşturmak istiyorum. Çok saçma bir 19 yıl geçirdim, bugün 19 yaşıma başlıyorum çok şükür. Yeri geldi 35 kilo verdim, yeri geldi bilgisayarı bozdum, yeri geldi hayatımda en sevdiğim insanları birer birer kaybettim, yeri geldi COVID-19 ile savaştım ve yeri geldi buraya bu mesajı yazmaya geldim. 19 yılın bana öğrettiği şeylerden biri asla pes etmemektir. Hiçbir şey için çevrenizdeki insanlar sizi anlamak istemeyebilir bazı zamanlarda. Her doğum günümde bir sorunum vardı fakat bu sene ilk defa sorunsuz ve ilk defa Technopat ailesi ile girdim. Yaşadığım şehirde elimde olan imkanlarla yaşamımı sürdürdüm ve bugünlere geldim. Şimdi İngilizce Öğretmenliği okumaktayım Sinop'ta. Arkadaşlarınızı özellikle sizi bırakmayan o güzel insanlarla harika bir ömür geçirin. Asla pes etmemeyi ve hiçbir şeyi bırakmamayı öğrenin, hayatınız o zaman başlayacaktır, Bundan da eminim. Amaçlarınızın peşinden ayrılmayı bir an düşünürseniz bu mesajı aklınıza getirmeyi deneyin. Bu saatte atılmış bu naçizane mesajımı okuyan her kim olursa olsun. Herkese teşekkür ederim. Umarım hayatınıza bir nebze katkım olmuştur. İyi geceler ve iyi sabahlarınızın olması dileğiyle.

Evet arkadaşlar, buraya bir yıl postu oluşturmak istiyorum. Çok saçma bir 19 yıl geçirdim, bugün 19 yaşıma başlıyorum çok şükür. Yeri geldi 35 kilo verdim, yeri geldi bilgisayarı bozdum, yeri geldi hayatımda en sevdiğim insanları birer birer kaybettim, yeri geldi COVID-19 ile savaştım ve yeri geldi buraya bu mesajı yazmaya geldim. 19 yılın bana öğrettiği şeylerden biri asla pes etmemektir. Hiçbir şey için çevrenizdeki insanlar sizi anlamak istemeyebilir bazı zamanlarda. Her doğum günümde bir sorunum vardı fakat bu sene ilk defa sorunsuz ve ilk defa Technopat ailesi ile girdim. Yaşadığım şehirde elimde olan imkanlarla yaşamımı sürdürdüm ve bugünlere geldim. Şimdi İngilizce Öğretmenliği okumaktayım Sinop'ta. Arkadaşlarınızı özellikle sizi bırakmayan o güzel insanlarla harika bir ömür geçirin. Asla pes etmemeyi ve hiçbir şeyi bırakmamayı öğrenin, hayatınız o zaman başlayacaktır, Bundan da eminim. Amaçlarınızın peşinden ayrılmayı bir an düşünürseniz bu mesajı aklınıza getirmeyi deneyin. Bu saatte atılmış bu naçizane mesajımı okuyan her kim olursa olsun. Herkese teşekkür ederim. Umarım hayatınıza bir nebze katkım olmuştur. İyi geceler ve iyi sabahlarınızın olması dileğiyle.
14 yaşındayım, zor zamanlar geçiriyorum. Mesajın beni gerçekten biraz kendime getirdi. Bir kardeşin olarak sana çok teşekkür ediyorum, iyi ki doğdun.

Evet arkadaşlar, buraya bir yıl postu oluşturmak istiyorum. Çok saçma bir 19 yıl geçirdim, bugün 19 yaşıma başlıyorum çok şükür. Yeri geldi 35 kilo verdim, yeri geldi bilgisayarı bozdum, yeri geldi hayatımda en sevdiğim insanları birer birer kaybettim, yeri geldi COVID-19 ile savaştım ve yeri geldi buraya bu mesajı yazmaya geldim. 19 yılın bana öğrettiği şeylerden biri asla pes etmemektir. Hiçbir şey için çevrenizdeki insanlar sizi anlamak istemeyebilir bazı zamanlarda. Her doğum günümde bir sorunum vardı fakat bu sene ilk defa sorunsuz ve ilk defa Technopat ailesi ile girdim. Yaşadığım şehirde elimde olan imkanlarla yaşamımı sürdürdüm ve bugünlere geldim. Şimdi İngilizce öğretmenliği okumaktayım Sinop'ta. Arkadaşlarınızı özellikle sizi bırakmayan o güzel insanlarla harika bir ömür geçirin. Asla pes etmemeyi ve hiçbir şeyi bırakmamayı öğrenin, hayatınız o zaman başlayacaktır, bundan da eminim. Amaçlarınızın peşinden ayrılmayı bir an düşünürseniz bu mesajı aklınıza getirmeyi deneyin. Bu saatte atılmış bu naçizane mesajımı okuyan her kim olursa olsun. Herkese teşekkür ederim. Umarım hayatınıza bir nebze katkım olmuştur. İyi geceler ve iyi sabahlarınızın olması dileğiyle.

İyi ki doğdun arkadaşım.

Çok güzel yazmışsın kardeşim eline sağlık. Doğum günün kutlu olsun. Benim de 23 tane doğum günüm gömüldüğüm gün gibi geçti. Bakalım belki 24 farklı olur :).

Çok güzel yazmışsın kardeşim eline sağlık. Doğum günün kutlu olsun. Benim de 23 tane doğum günüm gömüldüğüm gün gibi geçti. Bakalım belki 24 farklı olur :).
24 ler her zaman farklıdır be abi inşallah umduğun gibi geçer.
Öncelikle iyi ki doğdun ve umarım benim gibi yalnız başına yeni yaşına girmemişsindir. Çünkü çok üzücü ve hayal kırıklığı yaratan bir durum. Her ne kadar çok doğum günlerimi takmasam bile insan en azından birilerinin arayıp iyi ki doğdun demesini bekliyor.
Asla yalnız olmaz senin gibi gerçek insanlar dostum merak etme. İyi ki doğdun her ne zaman doğduysan.
14 yaşındayım, zor zamanlar geçiriyorum. Mesajın beni gerçekten biraz kendime getirdi. Bir kardeşin olarak sana çok teşekkür ediyorum, iyi ki doğdun.
Hayatının daha başındasın tabii ben de öyle. Nice 14 24 lere kardeşim sadece yaşa hayatını ve asla erteleme yapma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı