Klavyesi çalınan genç
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar, buraya bir yıl postu oluşturmak istiyorum. Çok saçma bir 19 yıl geçirdim, bugün 19 yaşıma başlıyorum çok şükür. Yeri geldi 35 kilo verdim, yeri geldi bilgisayarı bozdum, yeri geldi hayatımda en sevdiğim insanları birer birer kaybettim, yeri geldi COVID-19 ile savaştım ve yeri geldi buraya bu mesajı yazmaya geldim. 19 yılın bana öğrettiği şeylerden biri asla pes etmemektir. Hiçbir şey için çevrenizdeki insanlar sizi anlamak istemeyebilir bazı zamanlarda. Her doğum günümde bir sorunum vardı fakat bu sene ilk defa sorunsuz ve ilk defa Technopat ailesi ile girdim. Yaşadığım şehirde elimde olan imkanlarla yaşamımı sürdürdüm ve bugünlere geldim. Şimdi İngilizce Öğretmenliği okumaktayım Sinop'ta. Arkadaşlarınızı özellikle sizi bırakmayan o güzel insanlarla harika bir ömür geçirin. Asla pes etmemeyi ve hiçbir şeyi bırakmamayı öğrenin, hayatınız o zaman başlayacaktır, Bundan da eminim. Amaçlarınızın peşinden ayrılmayı bir an düşünürseniz bu mesajı aklınıza getirmeyi deneyin. Bu saatte atılmış bu naçizane mesajımı okuyan her kim olursa olsun. Herkese teşekkür ederim. Umarım hayatınıza bir nebze katkım olmuştur. İyi geceler ve iyi sabahlarınızın olması dileğiyle.