Doğum günümü kutlamayan insanlara ne yapmalıyım?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Merhaba, 6 kişilik bir grubumuz var iki erkek dört kız şeklinde. Benden önce 3 kişinin doğum günü vardı 3'ü de kızdı. Hepsinin doğum gününü 00.00'da kutladım. Ama bir tane kız hariç bırakın 00.00'ı hiç kutlamadılar. Sizce arama mesafe mi koymalıyım? Yoksa insanlık hali unutulmuş olabilir bayramdan vs. mi demeliyim?

Merhaba, 6 kişilik bir grubumuz var iki erkek dört kız şeklinde. Benden önce 3 kişinin doğum günü vardı 3'ü de kızdı. Hepsinin doğum gününü 00.00'da kutladım. Ama bir tane kız hariç bırakın 00.00'ı hiç kutlamadılar. Sizce arama mesafe mi koymalıyım? Yoksa insanlık hali unutulmuş olabilir bayramdan vs. mi demeliyim?
Önemsenmeyecek insanlarmis o zaman. Dogum gunun oldugunu biliyorlar mi? Story falan attin ve onu da gorup kutlamamislarsa diyecek soz yok.

Aslında olay şöyle biz 4-5 gün önce "kutlama" adı altında bir yerlere gittik, orada uyduruk birer tişört hediyesi verdiler pasta bile kesmedik bugün doğum günümdü biliyorlar ve kutlamadılar.

O kadar da önemli bir şey değil. Bir gün doğmuşsun işte. Bir önemi yok. Koskoca evrende pirinç tanesi kadar yer kaplamıyoruz. Eğer o arkadaşlarının kötü birer arkadaş olduklarını düşünüyorsan bir daha konuşmazsın olur biter.

O kadar da önemli bir şey değil. Bir gün doğmuşsun işte. Bir önemi yok. Koskoca evrende pirinç tanesi kadar yer kaplamıyoruz. Eğer o arkadaşlarının kötü birer arkadaş olduklarını düşünüyorsan bir daha konuşmazsın olur biter.
Doğum günü sonuçta çok abartılacak bir şey değil. Tabii siz bilirsiniz ama sevip de kutlamadıkları için bağı kesmek istiyorsanız bilemem. Onlar kutlamadıysa sen de onlarınkini bir daha kutlamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk musunuz, basit bir doğum gününü niye bu kadar önemsiyorsunuz? "Arama mesafe koymalı mıyım?" falan demişsiniz bir de. Bu kadar rahatsız ettiyse mesafe falan koyma, arkadaşlığını bitir direkt.

Ben olsam onların günleri geldiğin de kutlardım. Büyüklük erdemliktir. Onların dogum gününü kutlamadıgın da bir şey değişmez ama kutladığın da bir şeylerin değişmesini sağlarsın. Vicdan azabı kötüdür iyi gelmez insana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı