Ben önemsemiyorum şahsen. Bazen ben bile kendi doğum günümü hatırlamıyorum. Sadece verdiğiniz önemi azaltabilirsiniz.
Doğru haklısın. Bende doğum günlerini kutlarım sevdiğim insanların. Hatta hiç tanımadığım bir insanın o gün doğum günü olduğunu bilsem, nezaketen kutlarım. Ama benim doğum günümü kutlamasalar bir şey olmaz. Çünkü benim için önemi yok. Alt tarafı doğmuşuz işte. Doğum günümde tek başıma hiç yapmadığım şeylerin listesini çıkarır onları yaparım. Öyle doğum günü partileri falan bana saçma geliyor. Sana belki saçma gelmeyebilir.
O normal zaten onu saymıyorum. Çocukluk arkadaşın olabilir veya ailen. Zaten onlarda kutlar büyük ihtimal. Veya çok samimi olduğunuz için arkadaşınız kutlamayabilşr bir ihtimal. Ona da bir çıtlattığınızda öncesinden hatırlıyor zaten, hazırlık yapıyor.Katılıyorum dostum bende kutlarım ama kendiminkinin kutlanmasını çok önemsemiyorum belki birisinden beklersin o kutlamaz ona kırılmayı anlayabiliyorum.
Demek istediğim zaten o hocam. Yakın dostlar umursamaz kutladı mı kutlamadı mı diye.Tam 12 de kutlamak saçma evet gerekli bir şey değil yakın dostlarınla da hayatın çok ayrıdır büyük ihtimalle.
Zaten gerçekten yakın bir dostunsa böyle şeyleri düşünmezsin kutlamadı umursamıyor mu vs.
Unutmuş veya bilmiyor olabilir sakin olun, ha biliyor ama bilerek kutlamadıysa ayıp etmiştir ancak bende takılacak birşey yok pek, yanlış anlamayın ama kimse arkadaşını bu denli fazla umursamıyordur bile.Merhaba, 6 kişilik bir grubumuz var iki erkek dört kız şeklinde. Benden önce 3 kişinin doğum günü vardı 3'ü de kızdı. Hepsinin doğum gününü 00.00'da kutladım. Ama bir tane kız hariç bırakın 00.00'ı hiç kutlamadılar. Sizce arama mesafe mi koymalıyım? Yoksa insanlık hali unutulmuş olabilir bayramdan vs. mi demeliyim?
Unutmuş veya bilmiyor olabilir sakin olun, ha biliyor ama bilerek kutlamadıysa ayıp etmiştir ancak bende takılacak bir şey yok pek, yanlış anlamayın ama kimse arkadaşını bu denli fazla umursamıyordur bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.