Eczacıya danışmakta fayda var. Yanlış kullanılırsa sürpriz babalık durumları yaşanabilir. 

Erkekler için olanı da var bildiğim kadarıyla.
Karma denen şey gerçekse veya reenkarnasyon gerçekse, bu hayatınızda veya bir sonraki hayatınızda müthiş acılar çekeceksiniz büyük olasılıkla. İğrenç buluyorum iğreniyorum.
Şimdi "tıklamasaydın, girmeseydin konuya o zaman." Der biri. Oysa, bunları yazmak için girdim konuya.
Peki gerçek değilse?Karma denen şey gerçekse veya reenkarnasyon gerçekse, bu hayatınızda veya bir sonraki hayatınızda müthiş acılar çekeceksiniz büyük olasılıkla. İğrenç buluyorum iğreniyorum.
Şimdi ''Tıklamasaydın, girmeseydin konuya o zaman.'' der biri. Oysa, bunları yazmak için girdim konuya.
Tamam bağyan siz sevişmiyorsunuz bunu anlıyoruz, fakat bilmemize gerek yok keşke yazıp da yüzümüze vurmasaydınız.Karma denen şey gerçekse veya reenkarnasyon gerçekse, bu hayatınızda veya bir sonraki hayatınızda müthiş acılar çekeceksiniz büyük olasılıkla. İğrenç buluyorum iğreniyorum.
Şimdi ''Tıklamasaydın, girmeseydin konuya o zaman.'' der biri. Oysa, bunları yazmak için girdim konuya.
O halde başka bir sistem vardır henüz insanoğlu olarak bilmediğimiz.Peki gerçek değilse?
Peki neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Reenkarne olduğunu iddia eden akıl hastalarına mı rastladınız?O halde başka bir sistem vardır henüz insanoğlu olarak bilmediğimiz.
Ne yapsınlar? Sevişmesinler mi?Karma denen şey gerçekse veya reenkarnasyon gerçekse, bu hayatınızda veya bir sonraki hayatınızda müthiş acılar çekeceksiniz büyük olasılıkla. İğrenç buluyorum iğreniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.