Doki Doki sıkıcı mı?

İki tane ölen var bu oyunu oynadıktan sonra… Üstelik sırf videosunu izlememe rağmen iki gün beni de uyutmadı… Psikoloji bozuyorsa yasaklanmalı, bunun tartışması olamaz.

Oynama veya izleme? Sırf senin psikolojin bozuluyor diye bütün insanlık oynamasın o zaman.

Bende anlamadım arkadaşı. Oyun bedava iken nasıl 25 lirası boşa gidiyor? Herhalde ek paket gibi bir şey vardı ya onu aldı ya da bir oyunu daha var onu aldı.

Plusdan bahsediyordur. Devam oyunu.

İki tane ölen var bu oyunu oynadıktan sonra… üstelik sırf videosunu izlememe rağmen iki gün beni de uyutmadı… psikoloji bozuyorsa yasaklanmalı, bunun tartışması olamaz.
Aynen, her kötü etkileyen şeyi yasaklayalım. Benim de Türk ekonomisi psikolojimi bozuyor.

Bir insan bir oyundan etkilenip intihar edecekse zaten psikolojisi bozuktur. Bir oyundan etkilenip korkmak normal bir şey. Ona göre Alien: Isolation'ın kuhlman görevinde bende aşırı korkmuştum. Oyunlardaki korku geçici etki bırakıyor.

Oyunlardaki korku geçici etki bırakıyor.

Evet ben de Hugola'dan izliyordum ve SPOİLER ALERT:
Sayori'nin kendini asmasından
sonra felaket bi korku ile baş başa kalmıştım yani ne zaman uyumaya çalışsam o sahne aklıma gelirdi ama bir kaç gün sonra geçti.

Aynısı kuhlman görevi içinde geçerli. Aşırı zor ve aşırı korkunç bir görev. Alışınca korkmuyorsunuz fakat Alien'a karşı hiçbir şey yapamamak insanı çok geriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hugolayı izlemedim kendim oynamak istemiştim. Sesi fulldeydi benim de ödüm koptu o gece bende uyumaya çalışırken aklıma geldi. Ertesi gün oynayışımda yine o sahne ile karşılaştığımda tepki vermedim. Sesleri kapatınca oyun korkunçluğunu kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…