Oyun bedava?benim 25tl boşa gitti bencede oynama
Oyun bedava?benim 25tl boşa gitti bencede oynama
İki tane ölen var bu oyunu oynadıktan sonra… Üstelik sırf videosunu izlememe rağmen iki gün beni de uyutmadı… Psikoloji bozuyorsa yasaklanmalı, bunun tartışması olamaz.
Oyun bedava?
Plusdan bahsediyordur. Devam oyunu.Oynama veya izleme? Sırf senin psikolojin bozuluyor diye bütün insanlık oynamasın o zaman.
Bende anlamadım arkadaşı. Oyun bedava iken nasıl 25 lirası boşa gidiyor? Herhalde ek paket gibi bir şey vardı ya onu aldı ya da bir oyunu daha var onu aldı.
Oyun bedava?
Neden aldığınızı sorabilirmiyim?Steam'de Plus paketi var.
başka bi halt vardı sandım beleş oyunla aynısıNeden aldığınızı sorabilirmiyim?
Aynen, her kötü etkileyen şeyi yasaklayalım. Benim de Türk ekonomisi psikolojimi bozuyor.İki tane ölen var bu oyunu oynadıktan sonra… üstelik sırf videosunu izlememe rağmen iki gün beni de uyutmadı… psikoloji bozuyorsa yasaklanmalı, bunun tartışması olamaz.
Oyunlardaki korku geçici etki bırakıyor.
Aynısı kuhlman görevi içinde geçerli. Aşırı zor ve aşırı korkunç bir görev. Alışınca korkmuyorsunuz fakat Alien'a karşı hiçbir şey yapamamak insanı çok geriyor.Evet ben de Hugola'dan izliyordum ve spoiler alert:sonra felaket bir korku ile baş başa kalmıştım yani ne zaman uyumaya çalışsam o sahne aklıma gelirdi ama birkaç gün sonra geçti.sayori'nin kendini asmasından
Evet ben de Hugola'dan izliyordum ve SPOİLER ALERT:sonra felaket bir korku ile baş başa kalmıştım yani ne zaman uyumaya çalışsam o sahne aklıma gelirdi ama birkaç gün sonra geçti.Sayori'nin kendini asmasından
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.