Dokkaebi mı Blackbeard mı?

Bu oyunu fazla oynamadım fakat harita ve karakter bilgim sıfır olmasına rağmen Blackbeard sayesinde kafa göz girişip kill alabildiğim oluyordu. O kalkan çok iş yapıyor.

Bu yüzden sevilmiyor zaten :D
Sizi kurtarmış olabilir, takım oyununa uygun değil. Kalkan kırılınca hiçbir işlevi kalmıyor.

Oyunu satmak = Blackbeard picklemek.
BlackBeard işlevsiz mi :D Aynı raundda kalkanla kafa yemekten kurtardı beni 2 kere.

Ama takıma faydası olmadıktan sonra neye yarar?
 
Bu yüzden sevilmiyor zaten :D


Oyunu satmak = Blackbeard picklemek.


Ama takıma faydası olmadıktan sonra neye yarar?
Ben oyunu satın alırken 10 binlik tüm karakterlerin açık olduğu paketle giriş yapmıştım. O yüzden birkaç defa oynamışımdır, başka hiç oynamadım. Genelde Sledge, IQ oynuyorum saldırıda. Savunmada Jager, Mira.
 
Bu oyunu fazla oynamadım fakat harita ve karakter bilgim sıfır olmasına rağmen blackbeard sayesinde kafa göz girişip kill alabildiğim oluyordu. O kalkan çok iş yapıyor.

Özellikle de 2 vs 1 kaldığınızda size bayağı avantaj sağlıyor ve eli aldırabiliyor. Aim'in iyi ise kesinlikle alınması gerekiyor.
Rakibi kanser etmek istersen dokkaebi al :D.

'Zııııızııııııııııııı zıııııııııııızııııııııııı' sesi kulaklarımda yankılandı.
 
Bu yüzden sevilmiyor zaten :D

Buna rağmen sadece bir yere kadar taşıyor sizi. Evet blackbeard oynuyorum 1v1'de avantajlıyım, aimimde iyi fakat mesela bir kapıdan peek atarken nereye pre-aim alacağımı bilmiyorum çünkü map bilgim sıfır. Ya da bir karakter yetenek kullanıyor benim yine bilgim sıfır her şeye ölüyorum kısacası... Ben adapte olamadığım için R6'yı sildim mesela. Belki iyi ses kasamadığım içinde olabilir. Yeni bir kulaklık almanın vakti geldi ve geçiyor...
 

Geri
Yukarı