Doktor gözlük numarasını yanlış yazmış olabilir mi?

676186

Centipat
Selamlar arkadaşlar. 3 sene önce göz doktoruna gittiğimde iki gözüme de 1.5 dedi. Bugün doktorum olmadığından başka doktora gittiğimde sol gözüme 3 sağ gözüme 1.5 dedi. Yaklaşık yarım saattir camları değiştirdim ve şu an gözlerim iyi görüyor ama sağ gözümü kapadigimda bayağı bir bulanık neredeyse eskisi gibi, sol ise gayet iyi. Ve şu an gözlükle aşırı acayip görünüyor etraf. Normalde gözlük değiştirince de yer falan tuhaf oluyordu ama şu an etraf da değişik. Acaba şu gözleri yakan damladan dolayı falan mi diye düşünüyorum ama normalde de damlatıyorlardı. Ya da sağ göze yanlış numara yazmış olabilir mi?

Benim sağ ve sol camlarımı ters takmışlar, üç sene sonra doktora gidince ortaya çıktı.
Şüphen varsa kontrol ettir. Bir cihaza koyup camların numarasını ölçüyorlar, en azından camlardan emin olursun.

Konuştum az önce optikle eğer bizle alakalıysa bakarız dedi söylerim dediğin gibi, teşekkürler bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…