Doktorlar neden grevde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para yetmemiş mi?
Bunu diyerek ne demek istiyorsun o zaman? Asgari ücretlilerle doktorları bir tutmuşsun zaten. Doktorlar o kadar para alıyorlar, susup otursunlar demek istiyorsun. Bundan kral algı mı olur? Söyleyeyim, yapmaya çalıştığın algıyı burada yemezler. Gelen yorumlardan da görmüşsündür.

@The Tribal Chief hitabına dikkat et. Ben sana ne suçu yıkmaya çalışıyorum? Senin burada dediklerini diyorum. Burada yapmaya çalıştığın algı tabii ki işe yaramadı, saldıracak yer arıyorsun. Yemezler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende geçen gün gitmiştim yoktular ama onları da anlamamız lazım bu şartlarda imkan ancak bu.

haklarını aramak için binlerce çeşit protesto eylemi varken neden hasta insanları mağdur ediyorlar?
Bu durumu başka bir şekilde protesto etselerdi şimdiki kadar tepki gösterir miydiniz? Sanmam. Bu şekilde etkili olduğundan böyle protesto ediyorlar.

Konuda yazılanları okuyunca kanım dondu.. Utanmadan "fazla para için" diyenler var. Şimdi hakaret edeceğim olmayacak. Adam yıllarını üniversiteye, derse gömmüş adamın IQ seviyesinin yarısı sende yok ama gelmiş "neden grevdeler" diye eleştiriyorsunuz. Sen 20 yıl bir iş yerinde çalışsan sana asgari ücretle maaş vermeye devam etse sorgulamaz mısın? Asgari ücretliyle Doktoru aynı görüyorlar. Sanki Komünist ülkedeyiz. Bide beddua edenler var. Doktor olmasın bakayım sizin yayarak rahat oturduğunuz kıçınıza kim sahip çıkacak? Söyleyin? Oradan laf atmak kolay. Adam daha "10. Geçen yarışmacı kaçıncı olur?" sorusuna akıl erdiremiyor gelmiş Grevi eleştiriyor bide utanmadan dalga geçer gibi "Maaşları yetmemiş mi?" diyor.

Iyi doktorlara lafım yok hatta çok iyi doktorlara gittim muayne oldum, yazıdaki amacım 22 sene okumuş maaş az olayı değil doktorlar denetlenmeli saçımdaki kepek için kaç defa cildiye ye gittim kafama bile bakmadan konazol yazıp kovalıyorlar. Onlarda kaç tane hastaya bakıyor anlıyorum ama kepeğe konazol iyi gelir yaz yolla şeklinde tedavi uygulayan doktor çok gördüm.

Şu asgari ücretliler acındırmasını yapmayı bıraksanız mı artık yok çocuklarına bakıyorlarmış yapmasınlar kardeşim zorla mı yaptırıyorlar kondom diye bir şey var yaptıysalar da katlansınlar nelerine güvenip çocuk yapıyorlar şu devirde? Onu anlamadım sonra acındırmaları bitmiyor doktor dediğin adam 20 sene okuyor asgari ücretli eksilerde geçiniyor. diye 600 dolara çalışmak zorunda mı adam yurt dışında ki meslektaşları kat kat fazlasını alırken adam niye burada açlık çeksin?

İnsanlar günde 8 saatden fazla mesai yapıp, çocuk büyütemeyecekler. Ben beğendim...

Şahsi fikrim din adamlarından çok daha hayırlı işler yapıyorlar. Sırf para için bu işi seçtikleri fikri bana pek mantıklı gelmiyor. Her türlü hastalıklı halimizle, çoğumuza iğrenç gelen şeylerle uğraşıyor bu güzel insanlar. Elleri öpülesi insanlar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…