Doktorlar neden grevde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@495477 devlette muayene olmak neredeyse imkansiz. En ufak seyde ozel hastane artik.
@reptile hocam ilk yorumumda zaten belirttim de okumasi degil, bir de tus gibi sinavlari da oluyor zaten. Her acidan bir doktor olmak zor.

Kesinlikle katılıyorum İstanbul'da yaşıyorum midemde ve bağırsaklarımda rahatsızlıgım var devlete gittim aylar sonra randevu bulup bir gidip önümde 50 kişi var doktorun yanına 2 ya da 3 dakika içerisnden bir şeyler yazıp gönderdi benim de içim rahat etmedi ve bezmialem vakıf üniversite hastanesine gittim 1800 TL para harcadım ve karacigerimin büyüdügü yağlandıgını siroza dönüşe bilecegi söylendi tedavi görüyorum simdi

1- Numaralı sebep para. Zaten Türkiye'de doktorluk okuyan herkes para için okuyor.
2- Hipokrat yeminini takmamaları.
Bu nedenler olunca sözde çok fazla okuyan ve ülkenin "Gelişmiş" neo solcuları böyle davranışlarda bulunuyor.

Anlamadım gitti. Acillerde de mi yok doktor? Para yetmemiş mi?
Verdikleri emeğin karşılığını alamadıkları için. Ha kutsal bir görevi grev için bile olsa yapmamaları ne kadar doğru orası apayrı bir konu. O yüzden hemen hakları verilmeli ve doktorlar işine dönmeli.

Az maaş bir ülke sorunu diğerleri az alıyorlar diye onlar da az maaşı kabul edecekler diye bir şey yok.

Katılmıyorum ama ben hayalimdeki mesleği okuyorum. Para mühim değil.

@The.Kıvırcık ben en ufak rahatsizligimda parayi basip mecburen ozele gidiyorum. Saglik sonucta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…