Doktorlar neden grevde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok para istedikleri için hastalarına bakmayan doktorları savunanların başına, kuzeninim yaşadığı olayın aynısı gelir ve o zaman ne demek istediğimi anlarlar.

Allah beddua kabul etmiyor diye biliyorum. Ha pardon dua falan değilmiş bu, boşa kürek çekme işe yaramaz.

Şifa veren elleri, böyle kötülemeyin. Şu an bilmiyorum (pek hastaneye gitmedim, Allah göstermesin) ama eskiden 1 doktor günde bir sürü hastaya bakıyordu. Onların da işi çok zor.

Saygınlığı ve parayı hak ediyorlar.

Her geçen gün Türkiye'de yaşamak zorlaşıyor. Düzenli olarak hastaneye gitmesi gereken bir insanım, ben öleyim o zaman. Şu çektiğimiz sıkıntılara bak, 20 yılın sonunda iflas eden bir ülke...

Her ne kadar ülke bunu hak etmiş olsa da kurunun yanında yaş da yandı ne yazık ki.

@333365

Olaya bir de "acaba ben doktor olsaydım ne yapardım" diye bakmak lazım. Bu adamlara zamanında oku adam ol dediler, maaşın iyi olsun dediler, bir saygınlığın olsun dediler. Peki ya sonuç? Bir kovulmadıkları kaldı.

Yani kimse kusura bakmasın ama, ben olsam ben de giderdim. Herkes iyi bir hayat sürmek ister.

@495477 devlette muayene olmak neredeyse imkansiz. En ufak seyde ozel hastane artik.
@reptile hocam ilk yorumumda zaten belirttim de okumasi degil, bir de TUS gibi sinavlari da oluyor zaten. Her acidan bir doktor olmak zor.

Daha çok para istedikleri için hastalarına bakmayan doktorları savunanların başına, kuzeninim yaşadığı olayın aynısı gelir ve o zaman ne demek istediğimi anlarlar.

Bersen tamam kuzenini seviyorsunda bir grev yapmaları suç değil bir yere gidecek olsan otobüsçüler grev yapacak olsa yine aynı isyanı yaparsın yani doktorlar için değil fırıncılar grev yapsa ekmek yok diye.(özel hastane diye bir şey var para vermek istemiyor olabilirsin o zaman çok isyan etmemen lazım.)

@333365

Olaya bir de "acaba ben doktor olsaydım ne yapardım" diye bakmak lazım. Bu adamlara zamanında oku adam ol dediler, maaşın iyi olsun dediler, bir saygınlığın olsun dediler. Peki ya sonuç? Bir kovulmadıkları kaldı.

Yani kimse kusura bakmasın ama, ben olsam ben de giderdim. Herkes iyi bir hayat sürmek ister.

Hastanede muayene yapmadan izin belgesi yazmadı diye dayak yiyenler bile çok.

Bir kovulmadıkları kaldı.
Kovuldular da.

download.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı