Gelmişsin burada kendi kendine dayılanıp, şizofren bir vaka gibi karşında bir asistan doktor varmış gibi kurgulayıp, sen kim oluyorsun ki söylemlerinde bulunuyorsun, sonra da hiçbir şekilde hakaret etmeden etmemeye çalışarak hastaneye gittim ayakları yapıyorsun. Yok yok siz iyi değilsiniz, bir psikiyatriste görünün. Size tavsiyem bu tip sorunlarınızda sağlık bakanlığına, Cimer'e başvurabilirsiniz, ama sonuç alamayacağınızı garanti ederim ve bu tip platformlar da çözüm mercii değildir, hele ki burası hiç değil. Hata siz de değil, Technopat'ın vizyonu ile alakası olmayan bu tür konulara müsaade eden moderatör ekibinde. Dediğim gibi tedaviye ihtiyacınız var.
Nöroloji ne alakaİspatlarsam özür dilemek zorunda kalırsın fazla güvenme kaç kere gittiğimi atarım sonra özür dileyecek misin nörolog muayenesi olun bence yazdığım mesajları anlamıyorsunuz bana akıl vereceğinize önce mesajımı okuyun. E-nabiz acil gidişlerim. Cbü ziyaretlerimi atarım buraya görürsün. Bekle şimdi atıyorum profesör ve ziyaretlerimi şizofreni olduğumu iddia ediyorsun al sana kanıt.
Olaya sadece parasal açıdan mı bakıyorsunuz? Olaya o açıdan bakarsanız 15K emin olun 6 Sene TIP okumuş biri olarak az.. Bir doktor olsaydınız emin olun bu maaş sizin de hoşunuza gitmezdi. Şuanda bir hemşire 8-9K maaş almakta.. Ayrıca dolar 8'iken falan yazmışsınız fakat doktor maaşının dolarla bir alakası yok hatırlatmak isterim..5000 bin lira zamda aldılar zaten uzman doktor maaşı 15k falan oldu en kolay branşlar bile. Doğuda olan pratisyenler bile 30k alıyolardır şimdi geçen sene 22K alan vardı dolar 8ken falan. Zaten ameliyat parası bıçak parası vsde alıyor ameliyata girenler. Herkesten 1.500 lira biçak parası alsalar(15.000 alan bile var) gunde 2 ameliyat ayda 90bin lira para yapıyor.
Nöroloji ne alakanörolojinin ne olduğunu bilmeyen gelmiş burada asistan doktora doktorculuk oynayan şahıs diyor. Ben niye senden özür dileyeceğim, sen git sen kimsin dediğin, telefonun başında oturmuş dediğin, doktorculuk oynuyor dediğin doktordan özür dile.
Tabi ki gideceksin. Asistan doktor 36 saat nöbet tutuyor. Sen gelmiş burda yok şu kadar kere acile gittim, yok sabahın 5 'inde gittim, yok bilmem ne. İster git ister gitme. Ağlamayan çocuğa meme yok öyle. Armut piş ağzıma düş yok. İyi alışmışsınız. Yan gel yat Osman. Oh ne ala. Reis'in dediği kadar varsınız. Yok öyle yan gelip yatmak. İşin görülsün olsun istiyorsan koşturacaksın, çabalayacaksın. Yok öyle hazıra konmak.Bunlar senin savunduğun doktor yüzüne yaptığım acil ziyaretleri git bak bakalım. Yalan diyeceksen profesör doktor Seyhun Kürşat yazarsın CBÜ hastanesinde nefrolog olarak çıkacak bu adam beni sürekli git gel yapmaktan kurtardı. İyi bak sabah 5 var orada sen sıcacık yatağında yatarken ben hastanede sabahlıyordum duyar kasma bana.
Tabii ki gideceksin. Asistan doktor 36 saat nöbet tutuyor. Sen gelmiş burada yok şu kadar kere acile gittim, yok sabahın 5'inde gittim, yok bilmem ne. İster git ister gitme. Ağlamayan çocuğa meme yok öyle. Armut piş ağzıma düş yok. İyi alışmışsınız. Yan gel yat Osman. Oh ne ala. Reis'in dediği kadar varsınız. Yok öyle yan gelip yatmak. İşin görülsün olsun istiyorsan koşturacaksın, çabalayacaksın. Yok öyle hazıra konmak.
Neyi kıvırıyormuşum? Şu asistan doktor düşmanlığından, kindarlığından vazgeç. Bu kafa ile Profesör desteğini de mumla ararsın.Niye kıvırıyorsun
Neyi kıvırıyormuşum? Şu asistan doktor düşmanlığından, kindarlığından vazgeç. Bu kafa ile profesör desteğini de mumla ararsın.
Etik, onların hakkı. Ama göreve yeni başlayanların bile 12.000₺'ye yakın maaş aldıklarını, düzgün hasta bakmadıklarını, hastalara sürekli kaba davrandıklarını düşünürsek yağ gibi üste çıkmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
Geçen hafta fenalaştım. Ege kalp Damar'a gittiğimde bana kendilerinin bakmayacağını, Acil'e başvurmam gerektiğini, profesörün COVID pandemisi nedeniyle hasta kontrolünü bıraktığını söyledi hemşire. Ve aynı doktor 3 ay önce kontrolümü yapmıştı. Ege üniversitesi acili'ne başvurduğumda çarpıntım var dediğim için COVID yoğun bakımı'na aldılar. Sonra normal yoğun bakıma geçirdiler. Monitörle beni izlemeleri gerekirken, bana bozuk cihaz getirdiler. Uyardığımda "aman, izlemezsek bir şey olmaz." dedi hemşire. Doktor 3 saat sonra benden kan aldı.
Cumartesi günü doktorluk okuyan arkadaşımla kavga ettik hatta bu yüzden, hatta hastalara kötü davranılması gerektiğini savundu, bahanesi de 12.000₺'nin çok az olduğu, bölümlerinin ağır olduğuydu. Kimse bana doktorları savunmasın! Biraz da onlar fedakarlık yapsın.
Etik, onların hakkı. Ama göreve yeni başlayanların bile 12.000₺'ye yakın maaş aldıklarını, düzgün hasta bakmadıklarını, hastalara sürekli kaba davrandıklarını düşünürsek yağ gibi üste çıkmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
Geçen hafta fenalaştım. Ege Kalp Damar'a gittiğimde bana kendilerinin bakmayacağını, Acil'e başvurmam gerektiğini, profesörün Covid Pandemisi nedeniyle hasta kontrolünü bıraktığını söyledi hemşire. Ve aynı doktor 3 ay önce kontrolümü yapmıştı. Ege Üniversitesi Acili'ne başvurduğumda çarpıntım var dediğim için Covid Yoğun Bakımı'na aldılar. Sonra normal yoğun bakıma geçirdiler. Monitörle beni izlemeleri gerekirken, bana bozuk cihaz getirdiler. Uyardığımda "Aman, izlemezsek bir şey olmaz." dedi hemşire. Doktor 3 saat sonra benden kan aldı.
Cumartesi günü doktorluk okuyan arkadaşımla kavga ettik hatta bu yüzden, hatta hastalara kötü davranılması gerektiğini savundu, bahanesi de 12.000₺'nin çok az olduğu, bölümlerinin ağır olduğuydu. Kimse bana doktorları savunmasın! Biraz da onlar fedakarlık yapsın.
Yeni göreve başlayan Bekçinin 9 bin aldığı ülkede yeni mezun doktorun 12 bin alması çok mu?Ama göreve yeni başlayanların bile 12.000₺'ye yakın maaş aldıklarını,