Doktorluk mu matematik öğretmenliği mi?

Tıp okumak zordur dostum, ben o kadar azimli ve istikrarlı biri olmadığımdan ve ortalama bir hayatı arzuladığımdan öğretmenlik derim ki öğretmenliği hiç sevmeme rağmen.

Doktor olup fazla maaş alıp en iyi sistemi toplamak ama oyun oynamaya vakit bulamamak mı? Yoksa matematik öğretmeni olup orta seviye bir sistem ile tatillerde (yaz tatili vb.) Oyun oynamak mı? Siz hangisini tercih ederdiniz? (daha 9. sınıfım, aklıma takıldığı için sordum. Lütfen çok ciddiye alıp konuyu başka yerlere çekmeyin :) ).

Büyüyünce oyun oynayacağını zannetmiyorum doktor veya öğretmen olursan. Bence doktor olmak daha mantıklı.

Öğretmen olursanız girdiğiniz 6-8 sınıf için ayrı ayrı ders anlatım programı hazırlayacaksınız her gireceğiniz gün için, sınav hazırlayacaksınız, sınav okuyacaksınız, küçük çocuklarla uğraşacaksınız, toplantılara katılcaksınız fln oyun oynamayı unutun bir kere. Doktor olun en azından kafanız daha rahat olur .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı