Dolan Kartuş Tavsiyesi

albaywolf

Kilopat
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
3.517
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Epson SX435W model bir yazıcım var. Yaklaşık 1 yıl önce satın almıştım. Epson modellerinin dolan kartuşu piyasada çok var diye bu markayı seçmiştim. Şimdi benim siyah mürekkebim bitti ve dolan kartuş - mürekkep seti alacağım. Hangi siteden almamı tavsiye edersiniz? Bu işi yapan çok firma var: Bursakartuş, dolankartus.com.tr, bitmeyenkartus vs. En bilineni de cescesor. Hangisi en iyi ürünü satar ve satış sonrasında ilgilidir?
 
Aynen öyle. Ben 2 kez kartuş değiştirmek zorunda kaldım bu yüzden. Birisi bana 80 liraya patlamıştı. Kartuş da pahalı bir şey sonuçta.
 
Renkli + siyah orjinal kartuş alırsam dışarıdan fotokopi parasına denk geliyor ama. Hatta daha pahalı. Günde 100 baskı almıyorum ama sürekli sağa sola iş başvurusu yaptığım için diplomadır kimliktir sertifikadır sürekli fotokopi lazım oluyor. Parasını geçtim bu işleri evde halledip yola koyulmak çok rahat oluyor.
 
Kartuşlarını doldur ama yine de dolan kartuş alma. Dolan kartuş işletmeler için.

Çipli kartuşlar dolmuyor Recep Bey. Dolsa bile cihaz bu kartuşları boş olarak algılayıp kullanmıyor. Ya 99 liraya orjinal alıp 1 kere kullanıp atacağım ya da 49 liraya set alıp 24 kere doldurup doldurup kullanacağım.
 
Arkadaşlar az önce kartuşları doldurup cihaza taktım cihaz direk tanıdı. Kafa temizleme ve püskürtme denetimi yaptıktan sonra siyah-beyaz, renkli çıktı ve renkli fotoğraf baskısı aldım. Şu an hiç sorunsuz çalışıyor. 69 liraya aldığım yazıcıma 100 liralık kartuş taksaydım içime otururdu.
 
Merhaba albaywolf, ben de sizin gibi bir yazıcı kullanıcısıyım. Mimarlık öğrencisi olduğum için sık sık görsel çizim için çıktı alıyorum. HP C 4380 yazıcım yeni bozuldu. Ben de A3 çıktı alabilecek bir yazıcı arıyorum. İhtiyacım olan şey de kişisel kullanabileceğim bir A3 yazıcı ve sizin belirtiğiniz gibi kolay dolumu olan bir kartuş seti.

Konuyu açmanızın üzerinden yaklaşık 9 ay geçtiği için sormak istedim; kartuş setinizden memnun musunuz?

Ayrıca bakacağım herhangi bir A3 yazıcı için sizinki gibi bir kartuş seti bulabilir miyim? Markalar hakkında hiç bir fikrim yok. Bilgisayarım önümde, yazıcım yanımda hazır olacak, çıkartmak istediğim görsel çizim, resim vb. oturduğum yerden taze çıktı almak istiyorum sadece. Acaba tavsiye verebilir misiniz?
 
Şu an memnunum. Yazıcılar hakkında bilgi sahibi değilim malesef. Kartuş & mürekkep setini cescesor'un Ankara'daki ofisinden elden almıştım. Web sitelerinde kartuşlarıyla uyumlu olan tüm modeller yazıyor. Ayrıca telefon yoluyla da bilgi alabilirsiniz. Yazıcı tavsiyesi için kullanım amacınızı ve bütçenizi belirterek yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı