Dolandırıcı birkaç site

Kardeşim kur'an'da yazan Emir'lere bir kere sünnet değil farz denir. Sünnet olmak da kur'an'da değil tevratta yazar. Yahudilikte bu eylem "birit milah" diye geçer. Yahudilerin de sünnet düğünleri vb. yüzyıllardır vardır ve tarih kitaplarında yazar.

Ya sen neden her şeyi tesrsten anlıyon bir şey diyeceğim olmayacak tövbeestağfurullah ya bir şey bilmeden sormayın bir kere
""İbrahim aleyhisselamdan kalan bu fıtri sünnet asırlardır Müslüman'ların geleneği haline gelmiştir. Durum böyle olsa da sünnet olmak Müslüman olmanın bir şartı değildir. Dolayısıyla büyük yaşta Müslüman olanlar sünnet olurlarsa iyi bir iş yapmış olurlar. İbrahim aleyhisselamın seksen yaşında sünnet olduğu unutulmamalıdır. Ama sünnet olmak istemezlerse onlar bu işe zorlanamazlar""
(İstemiyor san yapma)
""""Sünnet olmak fıtratın bir gereğidir. İlk kez İbrahim aleyhisselam sünnet olmuştur. Nebîmiz Muhammed Mustafa sallallâhu aleyhi ve sellem de fıtri sünnetleri sayarken sünnet olmayı ilk sırada zikretmiştir.""""

not: "alıntıdır"
 
Arkadaşlar bugün bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bir siteye girdim şöyle bir şey çıktı karşıma yok Chrome kullanıcızı sınız falan falan işte dolandırmaya çalışıyorlar link e tıkla diyorlar. Siz siz olun böyle şeylere inanmayın ve hemen gidip girdiğiniz cihazın IP adresini değiştirin. Modeminkini de değiştirin derim. Bilgilerinizi alıyorlar ve satıyorlar orada burada yayınlıyorlar. Dikkatli olun derim. Böyle bir şey çıkarsa karşınıza hemen o uygulama, yazılım, web sayfası vb. yerden çıkıp IP leriniz değiştirin.
Hocam dolandırıcılar seviye atlamış. 🤣 Aşağıda fake yorumlardan biri gerçekten kazanan mar mı diyor.
 

Geri
Yukarı