Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 19 Nisan 2021 #11 İletişim sayfası bu şekilde olan sayfalardan nasıl ürün sipariş edebiliyorsunuz anlayamıyorum.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 19 Nisan 2021 #12 Dark Lord of the Sith dedi: İletişim sayfası bu şekilde olan sayfalardan nasıl ürün sipariş edebiliyorsunuz anlayamıyorum. Eki Görüntüle 980944 Genişletmek için tıkla... Yetkili kişi = "Siparişler iptal edilecektir" Vergi dairesi = "siparişlerekapalıdır" Muhteşem ya, on numara hizmet. Dolandırılma garantili.
Dark Lord of the Sith dedi: İletişim sayfası bu şekilde olan sayfalardan nasıl ürün sipariş edebiliyorsunuz anlayamıyorum. Eki Görüntüle 980944 Genişletmek için tıkla... Yetkili kişi = "Siparişler iptal edilecektir" Vergi dairesi = "siparişlerekapalıdır" Muhteşem ya, on numara hizmet. Dolandırılma garantili.
Mahmut Şahin Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 oguzhansr40 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi; www.birxy.com Genişletmek için tıkla... Merhaba. Dediğiniz sitede gümrük vergisi ödüyorsunuz ve vergi ürünün boyutuna ağırlığına göre değişiyor.
oguzhansr40 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi; www.birxy.com Genişletmek için tıkla... Merhaba. Dediğiniz sitede gümrük vergisi ödüyorsunuz ve vergi ürünün boyutuna ağırlığına göre değişiyor.
xRaptor Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #14 Ben Call of Duty figür aldım da kapıda ödemeyle, nasıl iptal edebilirim?
Osilidath Decapat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 90 20 Mayıs 2021 #15 xRaptor dedi: Ben Call of Duty figür aldım da kapıda ödemeyle, nasıl iptal edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ödeyemeyeceksin zaten merak etme
xRaptor dedi: Ben Call of Duty figür aldım da kapıda ödemeyle, nasıl iptal edebilirim? Genişletmek için tıkla... Ödeyemeyeceksin zaten merak etme
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 20 Mayıs 2021 #16 Dolandırıcı garantili iPad.