Dolandırıcı esnaflar

Ahlaki değerlerin ırkı olmaz.
Gel doğuya bak bakalım oluyor mu? olmuyor mu? :D :D adam 5 yerde de dolandırılmaz be kardeşim. Azerbaycanlı, Türkmen, bizim Türklerin olduğu hiçbir esnaf seni dolandırmaz sadece serbest piyasadır 1 tık fazla işçilik ister işine gelmezse yaptırmazsın ama bu buna uyar buna uymaz diye yalan konuşup olmayacak şeyle seni kandırmaz. Fransa'ya gidiyorlar Fransız gibi yaşıyorlar ama nasıl bir düşmanlıksa adamlar Osmanlı zamanından beri Türkiye'ye entegre olamıyor tabi batıda nasıldır bilemiyorum ırkçılık haşa bizde olmaz sadece gördüğümü söylüyorum. Adamlar 100 lira için birbirlerini deşiyorlar aşiret rezil kültür diyecek söz yok o yüzden 5 kuruş etmeyen adamlardan hemen uzaklaştım.

Doğuda gelip yaşayacaksanız Türkler dışında kimseye iş yaptırmayın çünkü size malum kesim 2 aşağı der ama uygun olmayan parçaları takarlar iade etmek isterseniz de malum dille polemik başlatırlar. Batıda tamircilerin işleri nasıl elinde teknik bir mesleki diploması olan okumamış cahil eğitimsizleri verdikleri şekilde mi insanlar. Bende buradan bıktıysam artık doğunun ülkeye gram faydası kalmamış demektir. Ülkede liyakat adına bir şey kalmamış arkadaş bu İran'dan Irak'tan gelen burayı istila eden Türk düşmanı her seçimde sefil gibi yaşamasına rağmen terör partisine körü körüne bağlı etnik faşist malum ırk bitirdi ülkeyi yetmezmiş gibi dolan doldu. Bizim gibi son kalan Türklerde göçüp gidecek.

Babam esnaf ve 50 liralık ürünü 1 yıl önce 10 dolara kakaladığını hatırlıyorum. Ben bile yapmıştım. Esnaf olmak kasiyerden bile az deneyim ister. Geç dükkanın önüne. 1-2 Arap gelince sat. Sıkıntı şu, Türkiye'de büyük ihtimal en az gelirli meslek de esnaflık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı