Dolandırıcı Mail ile Av Peşinde.

Regfud

Hectopat
Adsız.jpg

Az önce mail kutuma düşen bir mail. Buna inanıp gönderilen formu falan doldurmaya çalışmayın. Size de geldi mi böyle bir mail? 😃

Ayrıca pdf'i bilgisayarıma indirmiş olmam virüs yememe sebep olmuş mudur? Kimlik avı olarak şikayet ettim maili spam kutuma taşındı.

Eki Görüntüle 523179

Az önce mail kutuma düşen bir mail. Buna inanıp gönderilen formu falan doldurmaya çalışmayın. Size de geldi mi böyle bir mail? 😃

Ayrıca PDF'i bilgisayarıma indirmiş olmam virüs yememe sebep olmuş mudur? Kimlik avı olarak şikayet ettim maili spam kutuma taşındı.

Virüs'ten korkuyorsan Kaspersky Free ile tara ama bence bir şey olmaz.

Ay. Düşünsene bir de gerçek :D.
Gerçekse kazanan numaraları paylaştım sizin olsun. 😅
Virüs'ten korkuyorsan Kaspersky Free ile tara ama bence bir şey olmaz.
Tam sürümü mevcut orjinal olarak her sene yeniliyorum. Şuan tarama çalışıyor. Genelde bu tür internet ortamlarında, mail ortamlarında beni korurdu kaspersky. Bu sefer uyarı vermedi.
Gönderen kişinin mail adresi nedir?
@centurylink diye bir mail'den gelmişti. Spam'a taşıyıp yok ettim maili tam hatırlamıyorum. Dolandırıcı olduklarına eminim zaten. Bizim milletimizde inananlar olur diye burada paylaştım. Bir de pdf'i indirmekten virüs yemiş olabilir miyim diye sormak için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı