ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Aralık 2020 #11 zaboomafoo dedi: Umarım emniyette muhatap bulurum birde virüs var diye önemsememeleri ihtimallerde var. Sağ olasın o kadar gerek olacağını zannetmiyorum. Yine de teşekkürler kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun teşkil etmiyorsa telefon numarasını atar mısınız, ben de yaklaşık 4 ay telefoncuda çalıştım belki rehberimde kayıtlıdır.
zaboomafoo dedi: Umarım emniyette muhatap bulurum birde virüs var diye önemsememeleri ihtimallerde var. Sağ olasın o kadar gerek olacağını zannetmiyorum. Yine de teşekkürler kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun teşkil etmiyorsa telefon numarasını atar mısınız, ben de yaklaşık 4 ay telefoncuda çalıştım belki rehberimde kayıtlıdır.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Aralık 2020 #12 Öncelikle geçmiş olsun dostum. Arkadaşlara katılıyorum, haklıyken haksız duruma düşmemek adına yasal yola başvur. Bunu da bir nevi hayat tecrübesi olarak düşün, bir daha aynı hataya düşmemiş olursun.
Öncelikle geçmiş olsun dostum. Arkadaşlara katılıyorum, haklıyken haksız duruma düşmemek adına yasal yola başvur. Bunu da bir nevi hayat tecrübesi olarak düşün, bir daha aynı hataya düşmemiş olursun.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 22 Aralık 2020 #13 ztKK99 dedi: Hocam bir sorun teşkil etmiyorsa telefon numarasını atar mısınız, ben de yaklaşık 4 ay telefoncuda çalıştım belki rehberimde kayıtlıdır. Genişletmek için tıkla... Burada herkese açık paylaşmak doğru olmaz forum DM'de yok ki.
ztKK99 dedi: Hocam bir sorun teşkil etmiyorsa telefon numarasını atar mısınız, ben de yaklaşık 4 ay telefoncuda çalıştım belki rehberimde kayıtlıdır. Genişletmek için tıkla... Burada herkese açık paylaşmak doğru olmaz forum DM'de yok ki.