Steam Dolandırıcılık banı

• Konuyu başlatan snaks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.186

snaks

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün yaklaşık 4 saat önce yeni açtığım Steam hesabıma 800 TL yükledim ve bir anda ban yedim hesap uyarısı verdi. Steam desteğe yazdım kimliğimi kartımın fotoğrafını yatırdığım dekontu falan attım. Sizce banı açarlar mı ve param yerinde kalır mı? Ban yemeden önce CS:GO seçkin almıştım onun gitme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün yaklaşık 4 saat önce yeni açtığım Steam hesabıma 800 TL yükledim ve bir anda ban yedim hesap uyarısı verdi. Steam desteğe yazdım kimliğimi kartımın fotoğrafını yatırdığım dekontu falan attım. Sizce banı açarlar mı ve param yerinde kalır mı? Ban yemeden önce CS:GO seçkin almıştım onun gitme ihtimali var mı?
Hayır prime gitmez, boş boşuna dolandırıcılık banı vermezler.

Son düzenleme:

Bir tane daha konu görmüştüm bu ban hakkında sonra kendiliğinden Steam yanlışlık olduğunu anlayıp kaldırmıştı belki sizde de öyle olur.

Yeni açılan hesaplarda yüksek miktarlı bakiyeler bir anda yüklenince böyle durumlar olabiliyor. Endişe etmeniz gereken bir durum yok. Steam'dan geri dönüş bekleyin.

Aynısını yaşadım tek çözümü desteğe yazıp beklemek. 3 gün içinde açılmıştı benim banım.

Hayır prime gitmez, boş boşuna dolandırıcılık banı vermezler.
boşu boşuna aldım birden çok korktum umarım açılır kanıtdan fazlasını verdim

Umarım düşündüğüm şeyi yapmadınız :/
düşündüğün şeyi anladım .d yapmadım knk kendi kartım herşeyini attım zaten kimlik kart bilgisi dekont üstelik kartımıda onayladım steam de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı