- Katılım
- 18 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 22.117
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 194
350 lira için eğer nitelikli dolandırıcılık yoksa uğraşmaya değmez açıkçası. Bilinçlenip ürünü görmeden para göndermezseniz sorun çözülür.350 TL.
350 lira için eğer nitelikli dolandırıcılık yoksa uğraşmaya değmez açıkçası. Bilinçlenip ürünü görmeden para göndermezseniz sorun çözülür.350 TL.
Paraya da ihtiyacım vardı kötü oldu bu350 lira için eğer nitelikli dolandırıcılık yoksa uğraşmaya değmez açıkçası. Bilinçlenip ürünü görmeden para göndermezseniz sorun çözülür.
Yazık olmuş ama o 350 lirayı almak için 350 liradan katbekat fazla para ödemek gerekir. Avukat vs. tutacak durumunuz yoksa işiniz zor.Paraya da ihtiyacım vardı kötü oldu bu.
Yazık olmuş ama o 350 lirayı almak için 350 liradan katbekat para ödemek gerekir. Avukat vs. tutacak durumunuz yoksa işiniz zor.
benden bir şey isterler mi para ifade felan?Hocam para olmadan dava açmanız çok zor. Cimer'e şikayette bulunun. Belki bir şansınız olur. Ama parayı 2-3 yıla anca alırsınız.
Yok hocam sadece alıcı kişinin bilgileri, mesajlaşmaları, banka hesabını falan yazınız Cimer'e.benden bir şey isterler mi para ifade felan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.