Steam Dolandırıldıktan sonra ne yapmalı?

• Konuyu başlatan lw4o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.298

lw4o

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi dolandırıldım. Dolandıran kişi kanıtlamak için 15 gün takas banı olduğunu gösterdi ve ilk başta boş bir itemle denedim ve gerçekten 15 gün bekleme süresi vardı iptal edebiliyordum. Yaklaşık 4000TL değerinde olan bıçağımı koyup takası yolladığımda 15 gün bekleme süresi uyarısı yoktu ve bir hata diye düşünüp takası yolladım. Yolladıktan sonra bir anda sesten çıktı ve ben aklımdaki gibi bir şey olursa iptal ederim diye düşünüyordum. İptal etmeye girdiğimde eşyalar artık takas için uygun değil gibi bir yazı gördüm ve bıçak gitti. Önerdiğiniz veya yapabileceğim bir şey var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Destek, hesabınızdan giden herhangi bir öğeyi takaslar, Pazar işlemleri, silmeler veya hediye etmeler dahil olmak üzere sebebi ne olursa olsun kurtarmaz.

Steam hesabınızı korumak sizin sorumluluğunuz altındadır.

Yapacak bir şey yok. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi dolandırıldım. Dolandıran kişi kanıtlamak için 15 gün takas banı olduğunu gösterdi ve ilk başta boş bir itemle denedim ve gerçekten 15 gün bekleme süresi vardı iptal edebiliyordum. Yaklaşık 4000TL değerinde olan bıçağımı koyup takası yolladığımda 15 gün bekleme süresi uyarısı yoktu ve bir hata diye düşünüp takası yolladım. Yolladıktan sonra bir anda sesten çıktı ve ben aklımdaki gibi bir şey olursa iptal ederim diye düşünüyordum. İptal etmeye girdiğimde eşyalar artık takas için uygun değil gibi bir yazı gördüm ve bıçak gitti. Önerdiğiniz veya yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Bir soğuk su akar, afiyet olsun.

Soğuk bir su içilmeli hocam.

Hocam dolandırılmak için uğraşmışsınız sanki. Steam takasta yapılan dolandırıcılıkları kullanıcı sorumluluğuna bırakıyor yani muhtemelen geri alamazsınız. Metin2'de bende çok dolunay kaptırmıştım dolandırıldıkça büyüyor insan boş ver.

Normalde inanmam zaten. 15 günlük doğrulama şeyi yüzünden inandım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı