Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka Discord hesabı alıp tekrar katıl. Almak istiyormuş gibi davran. Para gönderirken sıkıntı oldu deyip telefon numarasını isteyip yardım eder misin diye sor. Alabilirsen o numarayı hırsız diye suç duyurusunda bulun.
803.png

Arkadaşlar, ben robux alacaktım. Araştırdım ve robuxcu. ML adlı bir site buldum aldım, 20 dk gelir dedi. Gruba katıldım, Ininal'dan 99 TL gönderdim ve 22.500 robux aldım. Ama gelmedi, adamın DC'sine yazdım ancak beni engelledi. Sunucudan banladı, dediğim gibi iş işten geçti mi yapabileceğim bir şey var mı ya da dava açmalı mıyım? Açsam kazanır mıyım?

100 TL ve 22 500 robux adam adam 800 TL zararda napcak -700 zararı var hatta en son dolar 5 TL iken yani nasıl inanıyorsun anlayamıyorum.

Sırf bunu yazmak için açtım hesabı ama ucuza Robux istiyorsan tek yolu Microsoft'un Roblox'undan 800 Robux'u 29 TL'ye almak. Başka bir yolu yok, olamaz da büyük ihtimalle ve teşekkür ediyorum sana beni kurtardın. Şu an chati açıldığı anda diğer kişilere de söyleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bunu yazmak için açtım hesabı ama ucuza Robux istiyorsan tek yolu Microsoft'un Roblox'undan 800 Robux'u 29 TL'ye almak. Başka bir yolu yok, olamaz da büyük ihtimalle ve teşekkür ediyorum sana beni kurtardın. Şu an chati açıldığı anda diğer kişilere de söyleyeceğim.
Nasıl inandın? Merak ediyorum, neden insan @bebekproYT dediği gibi -700 TL zararda olsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı