Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptım hocam bende aynı işi yaşadım ismi artvingraphicscard gerçek ismi ise ferhat kaçandı duyuruda bulundum ama biraz bilmiyorum ne olur 950 TL gitti benim de :/

Arkadaş memlekette adam dolandırmak bu kadar kolay mı ya? Adam nasıl bir güvence verdiki hiç tanımadığın bir adama 950 TL gönderdin hocam?

Kardeşim direkt olarak dekont çıktısı, konuşma çıktısını al ve savcılığa suç duyurusunda bulun.

Kardeşim direkt olarak dekont çıktısı, konuşma çıktısını al ve savcılığa suç duyurusunda bulun.
bulundum.
Arkadaş memlekette adam dolandırmak bu kadar kolay mı ya? Adam nasıl bir güvence verdiki hiç tanımadığın bir adama 950 TL gönderdin hocam?
Tamamda bu adam güven veriyor sana zaten bu şekilde dava açabiliyorsun karşı tarafa , 3 adet karşı tarafla alışverişe ait dekont attı + laptop alacak adamın falan konuşmaları yani artık başkalarını da mı dolandırdı onların şeyleri ile yani bide sonuçta aylardır açık bir letgo hesabı önceki satışlar falan derken yani sağlıyor güven.
Bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Gayette fiyatında üründü ama artık böyle yürüyor işler.

Sende dolandır kanka. Ceza almazsın, milyon kez dolandırıldım hiçbiri ceza almadı. Bende dolandırıcılığa başlayacağım. Yalan söyleyip adilik yapıp para çalmak varken niye çalışalım ki? Üstelik cezası'da yok bu ülkede, mis.

Sakın yapma çok yanlış yoldasın.

Polisin siber suçlar bölümü var oraya gidip konuşmaların çıktılarını alıp hatta kişinin telefon numarasını vb bilgilerini verin. Olmadı Cumhuriyet savcılığına gidip kişi hakkında suç duyurusunda bulunmanız gerekebilir dolandırıldığınıza dair. Önce polise gitmekte fayda var durumu detaylı ve düzgün bir biçimde anlatın.

Letgo'dan ekran kartı için biriyle anlaştım. Dün sabah 400TL'yi gönderdik, adam da ürünü kargoya verdiğini söyledi ancak kargo numarası da yollamadı fatura da yollamadı. Üsteleyince WhatsApp'tan engelledi beni. Daha sonra ilanı kaldırıp aynı ilanı yeniden satışa koymuş ve bir de 250TL'lik RX 550 ilanı koymuş. Üstelik aynı kişi başka bir hesapla RX 550 ilanından bir tane daha vermiş. Sonuç olarak dolandırıldım ve elimde WhatsApp konuşmalarının arşivi var. Letgo konuşmalarının ve ilanın ekran görüntüleri elimde var. Ne yapmam gerekir bu durumda?
Gerçekten üzüldüm... Polise gidin derim Tüketici Hakem Heyeti bu konuda yetersiz kalır. Ve yanınızda soğuk su bulundurun ne olur ne olmaz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı