Dolandırıldım

Gitsin zaten polise. Hangi konuda önerdiyseler müebbet ban yemeliler ben sıfır şeyler önerirdim.
O konuda ben vardım, konuyu açan kişi zaten kendisiydi ve 2. el bu ürün alınır mı diye sormuştu. Yani forumdan birisi ikinci el ürün önermedi, ikinci el ürün attı konu sahibi bu alınır mı dedi biz de değerler iyiyse alınabilir demiştik, bunda herhangi bir forum üyesinin hatası yok, satıcının adiliği.
 
1 TB + 500 GB HDD'yi kimse 200 TL'ye vermez, konuya yardımcı olanlar niye bunu söylemedi anlamadım. Ayrıca keşke adamdan videolu isteseydin, işletim sisteminden tarihi gösterseydi. Zaten fotoğraflar bulanık, bu da şüphelendirici bir unsur.
 
Detaylı bir şekilde durumu izah ederseniz ve dilerseniz hukuki olarak izlemeniz gereken yol hakkında yardımcı olabilirim.​
Açıklayayım hocam. Kişi letgo üzerinden satıyordu. 200 TL 1 TB ve 500 gb hdd olarak testelrini istedim. 1 TB ınki geldi 500 gelmedi. sonra 500 arızalı çıktı ben m2 ye geçtim zaten dierğini de 1 TB yolliyim sizin içinde uygunsa dedi. Yollıyacağı gün video attı 2 HDD ile ürünler bunlar şimdi sarıp paketleyeceğim diye . neyse Anlamadığım için konu açtım testler için cevap gelmedi test için bende netten baktım sağlam olduğu gözüküyordu. Daha sonra kargodayken aradı eft geçin takip kodu atıcam dedi. Attıktan sonra kod geldi. Bugün elime sadece 1 TB ile 500 GB geldi. siber suçlara zaten attım. Biraz önce arayıp ifade için çağırdılar.
 
Öneriler kesin bir bilgi vermiyor diye biliyorum. Öneri sonucunda ürün alınırsa sorumluluk öneren kişide değil, ürünü alan kişide değil midir? Ben öyle biliyorum. Çünkü öneren sadece öneriyor. Öyle olsaydı çoğu kişi davalık olurdu :D. Ben mi yanlış anladım cidden bu şekilde mi?
Öneri sonucu kişinin uygulama yada uygulamama gibi seçeneği var. Kararı öneren değil kişi sahibi veriyor. Yani öyle olmamalı.

Şimdi konuya baktım. Sorununuz satıcıyla alakalı.
 

Geri
Yukarı