Dolandırıldım

O konuda ben vardım, konuyu açan kişi zaten kendisiydi ve 2. el bu ürün alınır mı diye sormuştu. Yani forumdan birisi ikinci el ürün önermedi, ikinci el ürün attı konu sahibi bu alınır mı dedi biz de değerler iyiyse alınabilir demiştik, bunda herhangi bir forum üyesinin hatası yok, satıcının adiliği.
Kusura bakma ancak sen de dahil konuya yardımcı olanların bana göre büyük bir hatası var, artık dalgınlığınıza mı geldi bilemiyorum.
1 TB + 500 GB HDD'yi kimse 200 TL'ye vermez, konuya yardımcı olanlar niye bunu söylemedi anlamadım.
 

Konu da yine bilgilendirici bir tane mesaj yok, linkini konuya attığınız ürün zaten güvenlik kamerası için 7x24 çalışma sistemine sahip bir harddisk. O fiyata da 7x24 harddisk sağlamsa verilmez. Şimdi çıkıp ben bilgisayarımda kullanıyorum diyenler olacak, taktığınız da çalışması sağlıklı çalışması anlamına gelmiyor. 7x24'ler sıralı yazma düzenine sahip disklerdir. Bu sisteminizde uyumsuzluk sorunları yaratır.

@Atilla1 Bir daha ki sefere harddisk modelini kendiniz araştırın, ne için olduğunu ve fiyatını öğrendiğiniz zaman alınmayacağını anlarsınız.
 
Kusura bakma ancak sen de dahil konuya yardımcı olanların bana göre büyük bir hatası var, artık dalgınlığınıza mı geldi bilemiyorum.
Satıcı ben değilim, neyin garantisini vermem gerekiyor tam olarak? İkinci el alıyorsan gözünle görmeden almayacaksın, kimse kusura bakmasın.
 
Açıklayayım hocam. Kişi letgo üzerinden satıyordu. 200 TL 1 TB ve 500 gb hdd olarak testelrini istedim. 1 TB ınki geldi 500 gelmedi. sonra 500 arızalı çıktı ben m2 ye geçtim zaten dierğini de 1 TB yolliyim sizin içinde uygunsa dedi. Yollıyacağı gün video attı 2 HDD ile ürünler bunlar şimdi sarıp paketleyeceğim diye . neyse Anlamadığım için konu açtım testler için cevap gelmedi test için bende netten baktım sağlam olduğu gözüküyordu. Daha sonra kargodayken aradı eft geçin takip kodu atıcam dedi. Attıktan sonra kod geldi. Bugün elime sadece 1 TB ile 500 GB geldi. siber suçlara zaten attım. Biraz önce arayıp ifade için çağırdılar.
Zaten gereken başvuruyu yapmışsınız. Durumla alakalı olarak elinizde mevcut yazışmalarınız, size gönderdiği fotoğraflar vs aklınıza gelebilecek her türlü argümanı da dosya içerisine delil olarak ekleyin mutlaka ve rica ediyorum ortada bir haksız kazanç sağlama durumu varsa peşini bırakmayın ki yarın öbür gün yine aynı olayı bir başkasına yapamasın. Kişinin sizde kuvvetle muhtemel isim soy isim ve cep telefonu numarası vardır. Bunları da ayrıntılı bir şekilde bildirin.
 
Satıcı ben değilim, neyin garantisini vermem gerekiyor tam olarak? İkinci el alıyorsan gözünle görmeden almayacaksın, kimse kusura bakmasın.
Aynı zamanda fiyatına da bakacaksın, ikinci el 1050 Ti'ın 1300 TL etmeyeceğini bildiğimiz gibi 1 TB + 500 GB HDD'in 200 TL gibi düşük bir fiyatta satışa sunulmayacağını ikimiz de biliyoruz. Neyse boş ver, olan olmuş zaten. Çok da üstüne konuşmayalım.
 
Öneri sonucu kişinin uygulama ya da uygulamama gibi seçeneği var. Kararı öneren değil kişi sahibi veriyor. Yani öyle olmamalı.

Şimdi konuya baktım. Sorununuz satıcıyla alakalı.

Benim sorunum değil. Yanlış kişiye yanıt verdiniz sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı